Το θεατρικό έργο του Παναγιώτη Μέντη, το οποίο σκηνοθετεί ο Κωστής Καπελώνης, έχει ως ήρωες τρεις γυναίκες κι έναν λύκο, οι οποίοι πλαισιώνονται από έναν αφηγητή και μία πιανίστρια.
Τα τέσσερα κεντρικά πρόσωπα της παράστασης μέσα από μονολόγους που συνδέονται μεταξύ τους με τραγούδια και χορευτικά, ουσιαστικά αποκαλύπτουν τις αλήθειες που επιμένουμε να αγνοούμε, τις αυταπάτες και τους φόβους που ακολουθούν τις ενοχές για την εξέλιξη της παιδικότητας μας.

Ο ηθοποιός προσπαθεί να ανακαλύψει όχι το πρόσωπο πίσω από τη μάσκα αλλά την άλλη, την αθέατη όψη, της ίδιας μάσκας Οι τρεις γυναίκες και ο λύκος που μέσα από μία εσωτερική περιπλάνηση αναζητούν τις δικές τους αλήθειες, δρουν σε ένα ονειρικό και ανύπαρκτο χώρο ο οποίος μπορεί να είναι από ένα σαλόνι σπιτιού έως μία καλύβα στην κορυφή ενός λόφου, δίνοντας στον θεατή την αίσθηση ότι όλα μπορούν να συμβούν.

Την ευθύνη για τα κοστούμια των παραστάσεων, που θα συνεχιστούν έως τις 2 Ιουνίου, έχει η Μάγδα Κασάπογλου, οι χορογραφίες είναι του Ισίδωρου Σιδέρη και οι φωτισμοί του σκηνοθέτη Κώστη Καπελώνη. Η μουσική σύνθεση και η ζωντανή μουσική (πιάνο) είναι της Μαρίνας Χρονοπούλου. Στο πλευρό της Δήμητρας Χατούπη εμφανίζονται οι ηθοποιοί: Εύα Δρακοπούλου, Ζωή Σαντά, Φώτης Κοτάνογλου και Ευτέρπη Παπαευθυμίου.

INFO
Θέατρο: Δήλος, Ελευσινίων 11 Μεταξουργείο
Παραστάσεις: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα στις 21:30 (Σαβ.-Κυρ.19:30)
Εισιτήριο: 15 Ε, φοιτητικό Ε10
τηλ/φαξ: 210 5203562