Το Blend σε συνεργασία με το Νid υπερήφανα ανακοινώνουν τη σύμπραξη τριών καυτών εκπροσώπων της techno σ’ ένα event διεθνών προδιαγραφών στο Gazi Music Hall, το Σάββατο 9 Μαΐου 2015.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι Joseph Capriati, Paco Osuna και Sam Paganini ενώνουν τις δυνάμεις τους σ’ ένα κοινό booth για μια βραδιά που αναμένεται ν’ αφήσει εποχή στα χρονικά της underground ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής!

Ο Joseph Capriati, ο «ηγέτης» της νέας γενιάς της techno, δημοφιλής και χαρισματικός όσο λίγοι καλλιτέχνες του είδους, επιστρέφει αποφασισμένος να ικανοποιήσει στο απόλυτο βαθμό ένα από τα πιο φανατικά του κοινά παγκοσμίως. Ως «σήμα κατατεθέν» της Drumcode του Αdam Beyer, Resident Dj στα περιζήτητα Music On events του Marco Carola στo Αmnesia της Ίμπιζα, αλλά και ως headliner στα μεγαλύτερα dance festivalsκαι clubs του πλανήτη, (Awakenings, Time Warp, Berghain, Cocorico) ο Ναπολιτάνος πρέσβης της new techno καταφέρνει να είναι εξίσου σαρωτικός σε κάθε του performance, ειδικά μετά τις εκστατικές πολύωρες εμφανίσεις του στα εμβληματικά Circo Loco Parties και την υποψηφιότητά του στην κατηγορία «Καλύτερος Καλλιτέχνης Techno 2013» στα Dj Ibiza Awards.

Ο Paco Osuna, ένας από τους Ισπανούς «αρχιτέκτονες» της techno και ιδρυτής της Mindshake Recordsαποτελεί μια από τις πιο αφοσιωμένες περιπτώσεις καλλιτέχνη του είδους του, ένα ταλέντο με μεγάλη ζήτηση από από σπουδαία labels, όπως η M-nus, η Plus 8 και η Spectral. Από το πρώτο του residency στο θρυλικόAmnesia σε ηλικία 20 ετών μέχρι την σχεδόν αυτονόητη παρουσία του στα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά events του πλανήτη σήμερα και τις διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς, ο «τεχνίτης» από την Ιβηρική Χερσόνησο δεν σταματάει να εξελίσσει τον ήχο του με minimal πρωτοπορίες. Μια εμπειρία μαζί του στο dancefloor είναι αρκετή ώστε να συνειδητοποιήσεις την τεράστια αξία του.

Ο 3ος Headliner, Sam Paganini, ο «άσσος» της Cocoon Records, της Drumcode και τις Plus 8 ενσαρκώνει μια σπουδαία μουσική προσωπικότητα με εύρος που θα ζήλευαν πολλοί αναγνωρισμένοι συνάδελφοί του. Ο Ιταλός εκφραστής του «Sexy Groovy Dark Techno» ήχου διανύει ίσως την πιο επιτυχημένη φάση της καριέρας του τα τελευταία χρόνια. Οι κυκλοφορίες του όπως το «Black Leather», το «Polyester» και το «Chocolate» έχουν σκαρφαλώσει κι έχουν παραμείνει επί βδομάδες στα περίφημα Techno Charts του Beatport.

Αυτό το κορυφαίο line-up συμπληρώνουν επάξια οι Resident Djs του Blend, Μikee και Manolaco!