Αναλυτικά:

Electric Colony presents Jon Rundell – 10/11

«Νομίζω ότι ο Jon είναι ένα διαμάντι στο στέμμα… Αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος από τους περισσότερους top Djs που θα μπορούσα να αναφέρω.» – Carl Cox

Το πηγαίο ταλέντο, η αφοσίωση και η δίψα για δημιουργία είναι τα συστατικά της πολυετούς επιτυχίας του Jon Rundell .

Σημαντικές στιγμές της πορείας του είναι τα releases σε καθοριστικά labels (Ιntec, Bush records και Little idiot), καθώς και οι εμφανίσεις σε εμβληματικά clubs και festival όπως τα Fabric London, Space Ibiza, Output NYC, Zig Zag, Awakenings, Sunwaves, BPM, Glastonbury και πολλά ακόμα.

Παράλληλα με την επιτυχία του ως Dj, ο Jon έχει διατελέσει για περισσότερο από μία δεκαετία label manager στην Intec, γεγονός που τον καθιστά γνήσιο εκπρόσωπο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Τον τελευταίο χρόνο η μουσική του έχει πιο γρήγορο και σκοτεινό στυλ, χωρίς όμως να χάνει τον groovy ρυθμό του.

Blend with Gaiser live Mikee and Manolaco – 11/11

«Το δωμάτιο μου ήταν πάντα ένας χώρος γεμάτος μηχανήματα που έτυχε να έχει ένα κρεβάτι σε μια γωνία του.» – Jon Gaiser

Ο Jon Gaiser μεγάλωσε στο Μichigan και η σχέση του με τη μουσική ξεκίνησε παίζοντας ντραμς σε punk – rock μπάντες. Ένα live όμως του Richie Hawtin ,στο Detroit, στάθηκε η αφορμή, σε ηλικία δεκαπέντε χρόνων, να μαγευτεί και να στραφεί στην Techno μουσική.

Με αμέτρητα release σε μεγάλες δισκογραφικές, όπως η Minus, η καριέρα του εκτοξεύτηκε και έγινε γρήγορα γνωστός για τον μοναδικό, minimal, γεμάτο φαντασία ήχο και τα live performances στα μεγαλύτερα clubs και festival του κόσμου.

Εργασιομανής και ανήσυχος όταν δεν παίζει σε κάποιο international gig βρίσκεται διαρκώς στο studio. Ο Jon Gaiser δεν επαναπαύεται στις δάφνες του και εξελίσσει συνεχώς τα shows του σε ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που διεγείρει τις αισθήσεις και ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς clubbers.