Οι Spiral Trio με παρουσία σε σημαντικές μουσικές σκηνές της Ελλάδας, Φεστιβάλ και σπουδαίες σκηνές της Ευρώπης και δισκογραφική παρουσία συμπληρώνουν σχεδόν μία δεκαετία ζωής και βρίσκονται στην πιο δημιουργική τους περίοδο. Ο Δημήτρης Τσάκας είναι κι αυτός ένας σαξοφωνίστας, συνθέτης, leader και παραγωγός από τους σπουδαιότερους που έχει αναδείξει η σκηνή της τζαζ στην πατρίδας μας και συνεργασίες μεγάλης εμβέλειας αλλά και δισκογραφία.

Στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση, ένα γκρουπ και ένας σολίστας που έχουν κοινές αναφορές στο στυλ της μοντέρνας τζαζ, συνεργάζονται αρμονικά κι αυτοσχεδιάζουν με φαντασία, ποικιλία και έντονη διάδραση πάνω σε δικές τους συνθέσεις αλλά και jazz standards, για να μας χαρίσουν κάποια μουσική βραδιά απ’ αυτές που μας μένουν ανεξίτηλες στην μνήμη και την καρδιά.

Δημήτρης Τσάκας – σαξόφωνο
Σπύρος Μάνεσης – πιάνο
Αρίωνας Γυφτάκης – κοντραμπάσο
Αναστάσης Γούλιαρης – τύμπανα

* Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα. Στις εκδηλώσεις η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, την έξοδο και την μετάβαση στις τουαλέτες, είναι υποχρεωτική.