Οι αναπάντεχοι αυτοσχεδιασμοί του Μιχάλη Σιγανίδη συναντιούνται με την εκφραστικότητα της Μάρθας Φριτζήλα, δημιουργώντας μια νέα μουσική αφήγηση. Ο Μιχάλης Σιγανίδης θα παρουσιάσει υλικό από τη δισκογραφία του, συνδυάζοντας διαφορετικά μουσικά ιδιώματα, στυλ και ακούσματα. Ετερόκλητοι ήχοι, τζαζ, ηλεκτρονική μουσική, παραδοσιακό ελληνικό τραγούδι, ποίηση, αλλά και χιούμορ θα συνθέσουν μια ξεχωριστή μουσική βραδιά που πραγματοποιείται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ο Μιχάλης Σιγανίδης, μουσικός, συνθέτης και στιχουργός, είναι ιδρυτικό μέλος των «Χειμερινών Κολυμβητών» και των «Primavera en Salonico». H μουσική του χαρακτηρίζεται από έντονο αυτοσχεδιαστικό ύφος με επιρροές από την παραδοσιακή μουσική και τη χρήση του μουσικού κολάζ.

Συντελεστές:

Μιχάλης Σιγανίδης, κοντραμπάσο, ηλεκτρική κιθάρα, φωνή, tapes
Μάρθα Φριτζήλα, φωνή
Κώστας Βραχνός, απαγγελία
Πάνος Μανουηλίδης, φωνή, ηλεκτρικό μπάσο
Χάρης Λαμπράκης, πλήκτρα, φωνή, νέυ
Βασίλης Μαντζούκης, τύμπανα, φωνή
Γιάννης Αναστασάκης, ηλεκτρική κιθάρα, ειδικά εφέ, tapes
Fausto Sierakowski, σαξόφωνο

Ακούγονται ποιήματα των: Μ. Σαχτούρη, Ν.Α. Ασλάνογλου, Ο. Καγιάμ, Α. Εμπειρίκου, Λ.Κουκούλα, Π. Ελυάρ, Σ. Μπέκετ, Γ. Σιγανίδη και στίχοι του συνθέτη, μαζί με ηχητικά θραύσματα. Θα προβληθούν, επίσης, μικρού μήκους βίντεο που επιμελήθηκαν ο Γιάννης Πειραλής, ο Τάσος Παλαιορούτας και η Σόφη Παπαδοπούλου.