Η Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, συνεχίζοντας την επιτυχία των αναγνωρισμένων ακουστικών Club Sound, παρουσιάζει σήμερα δύο μοντέλα ακουστικών on-ear στην ολοκαίνουργια σειρά Superior Club Sound. Το ένα από τα μοντέλα on-ear βασίζεται στα διάσημα ακουστικά για DJ HDJ-2000. Το άλλο μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στις προτιμήσεις του χρήστη, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Advanced Bass Level Control (Προηγμένος Έλεγχος Στάθμης Μπάσων). Συνεπώς, το ερώτημα είναι: ποιο να επιλέξει κανείς;

SE-MX9 – Τα απόλυτα ακουστικά της σειράς Superior Club Sound

Το κορυφαίο και βραβευμένο με IF Design Award 2015 μοντέλο της νέας σειράς ακουστικών Superior Club Sound, SE-MX9, εγγυάται τον καλύτερο δυνατό ήχο κλαμπ χάρη στις δύο νέας σχεδίασης μονάδες οδήγησης 50 χιλ., υψηλής απόδοσης. Η τεχνολογία αυτών των μονάδων οδήγησης βασίζεται κατά μεγάλο μέρος σε αυτήν των θρυλικών, κορυφαίων προδιαγραφών ακουστικών HDJ-2000, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως από διάσημους DJ σε όλον τον κόσμο.

Αλλά όσο καλή κι αν είναι η ποιότητα του ήχου, η άνεση κατά τη χρήση τους αποτελεί εξίσου σημαντικό θέμα. Στα SE-MX9, το σχήμα της μοντέρνας στέκας είναι ειδικά μελετημένο ώστε να μεγιστοποιεί την επιφάνεια επαφής με το κεφάλι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σταθερή και πολύ άνετη εφαρμογή, σε σημείο που ο χρήστη εύκολα ‘ξεχνά’ ότι φοράει ακουστικά. Τα μέρη της στέκας που αγγίζουν το κεφάλι είναι φινιρισμένα με ένα πολυτελές σιλικονούχο υλικό.

           

Τα SE-MX9 συνοδεύονται από αποσπώμενο καλώδιο 1,2 μ., το οποίο δεν μπερδεύεται. Στο καλώδιο είναι ενσωματωμένο ένα πρακτικό μικρόφωνο και χειριστήριο, τα οποία βοηθούν τον χρήστη να χειρίζεται τις εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις. Οι εξωτερικές επιφάνειες των ακουστικών είναι κατασκευασμένες από συμπαγές αλουμίνιο και όμορφα φινιρισμένες σε χρώμα Bright Silver (ασημί), Indigo Black (μαύρο), Red (κόκκινο), ή Bright Copper (χρυσό). Δηλαδή, τα SE-MX9 όχι μόνο ακούγονται σαν κορυφαίο μοντέλο, αλλά δείχνουν και αντίστοιχα.

Στα παρεχόμενα αξεσουάρ περιλαμβάνεται μια θήκη μεταφοράς, ένα δεύτερο σπιράλ καλώδιο 2 μ. για χρήση στο σπίτι, ένας προσαρμογέας για αεροπλάνο και ένας προσαρμογέας βύσματος 6,3 χιλ.

SE-MX7 – Ακουστικά on-ear με τεχνολογία Advanced Bass Level Control

Τα SE-MX7 χρησιμοποιούν τέσσερις μονάδες οδήγησης –δύο μονάδες 40 χιλ. για τις μεσαίες και τις χαμηλές συχνότητες, αριστερά και δεξιά– με στόχο την αναδημιουργία της ηχητικής εμπειρίας των κλαμπ με τον πιο πειστικό τρόπο. Για ακόμη καλύτερη αίσθηση κλαμπ, τα SE-MX7 διαθέτουν τεχνολογία Advanced Bass Level Control (Προηγμένος Έλεγχος Στάθμης Μπάσων). Έτσι ο χρήστης μπορεί πλέον να αποφασίζει άμεσα πόσα μπάσα επιθυμεί, ανάλογα με το περιεχόμενου του κομματιού ή/και τη διάθεσή του τη συγκεκριμένη στιγμή. Όπως ακριβώς ένας DJ χρησιμοποιεί το κουμπί για τα ‘μπάσα’ στον μίκτη του, ο χρήστης των SE-MX7 μπορεί να αλλάζει την ένταση των μπάσων στη μουσική περιστρέφοντας το κουμπί στο αριστερό ακουστικό.

Τα SE-MX7 διαθέτουν στέκα με βελτιωμένο σχήμα, η οποία μεγιστοποιεί την επιφάνεια επαφής με το κεφάλι για σταθερή και άνετη εφαρμογή. Η στέκα διαθέτει ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας φινίρισμα από ελαστικό υλικό εξωτερικά και ελαφριά, μαλακή επένδυση από υλικό σαν δέρμα στο εσωτερικό. Για την επικοινωνία με τον έξω κόσμο, περιλαμβάνεται ενσωματωμένο μικρόφωνο και χειριστήριο στο καλώδιο. Αυτά τα ελκυστικά ακουστικά είναι διαθέσιμα σε τέσσερα μοντέρνα χρώματα: ματ λευκό, ματ μαύρο, ματ μπλε και ματ πορτοκαλί. Περιλαμβάνεται μια υφασμάτινη θήκη μεταφοράς.

Ακολουθήστε μας:

Facebook.com/pioneerfans

Youtube.com/PioneerFansGreece ή Youtube.com/PioneerEurope

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙNTERSYS A.E.

Δυναμική, Αξιόπιστη και Πολυδιάστατη: Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Intersys σήμερα. Σπουδαίες συνεργασίες και σημαντικά επιτεύγματα σφραγίζουν μία ιστορία περισσοτέρων από 50 χρόνων στην Ελληνική αγορά τεχνολογίας. Μετά από 5 δεκαετίες συνεχών εξελίξεων και προσαρμογών ανάμεσα σε προϊοντικές σειρές και κανάλια διανομής, η Intersys σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα στους τομείς των Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και στις Εκτυπωτικές λύσεις για το γραφείο και την Επαγγελματική Εκτύπωση, ξεκινώντας νέες συνεργασίες και κάνοντας επενδύσεις που ξεχωρίζουν στο σημερινό περιβάλλον. Εξέχουσα θέση μεταξύ των νέων συνεργασιών είναι η είσοδος της Intersys στην αγορά των οικιακών συσκευών, διανέμοντας αποκλειστικά την πρώτη παγκοσμίως μάρκα στον τομέα των MDA, Haier, όπως επίσης και τις Hisense και Telefunken, με την καθεμιά τους να στοχεύει σε διακριτά και σημαντικά τμήματα της αγοράς.

Αντιπροσωπεύοντας μερικούς από τους κορυφαίους οίκους του κόσμου, όπως οι Canon, Océ, Pioneer, NEC, Haier, Hisense, Duracell, TomTom, Telefunken και Gorenje, η Intersys προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες  που στοχεύουν στην ικανοποίηση τόσο των επαγγελματικών όσο και των δημιουργικών φιλοδοξιών των σύγχρονων ανθρώπων. Διεκδικώντας πάντα τις κορυφαίες θέσεις σε μερίδια αγοράς αλλά και στην υποστήριξη μετά την πώληση και την εμπιστοσύνη των πελατών της, συγκρινόμενη όχι μόνο με τους τοπικούς ανταγωνιστές αλλά και με τους συναδέλφους άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, για κάθε brand υπό την επίβλεψή της, η Intersys έχει καταφέρει να βάλει μία συσκευή σχεδόν σε κάθε Ελληνικό σπίτι ή Επιχείρηση.

H Intersys έχει κατακτήσει τον τίτλο και την πιστοποίηση «Strongest Companies in Greece» από την ICAP, ως μία από τις ισχυρότερες εταιρίες στην Ελλάδα, έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών, διερευνώντας πάντα ευκαιρίες για περαιτέρω επενδύσεις και ανάπτυξη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.intersys.gr