Η Evita, το αριστούργημα των Andrew Lloyd Webber και Tim Rice, θα αποτελέσει το απόλυτο θεατρικό γεγονός της φετινής σεζόν! Από τις 11 έως τις 15 Μαϊου το θέατρο Badminton υποδέχεται ένα από τα πιο συναρπαστικά μιούζικαλ όλων των εποχών, υποσχόμενο

πως θα σπάσει για άλλη μια φορά ταμεία!

Πρόκειται σίγουρα για μια ανεπανάληπτη στιγμή του παγκόσμιου μουσικού θεάτρου με την υπογραφή του διδύμου των μεγάλων επιτυχιών σερ Andrew Lloyd Webber και Tim Rice. Ένας ιδιαίτερα απαιτητικός ρόλος και μια παράσταση γεμάτη θέαμα και συγκίνηση, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην πρωτότυπή της μορφή, κατευθείαν από το West End και τη Βρετανική της περιοδεία.

Το έργο- που έχει αρκετές φορές στο παρελθόν σπάσει τα ταμεία τόσο στο Broadway, όσο και στο Wend End- ζωντανεύει τη δυναμική προσωπικότητα της Εβίτα Περόν. Η Εβίτα, ως δεύτερη σύζυγος του προέδρου της Αργεντινής, Χουάν Ντομίνγκο Περόν έγραψε ιστορία ως μια πολυδιάστατη, «αγία» για κάποιους και αδίσταχτη για κάποιους άλλους, γυναίκα, η οποία έζησε την απόλυτη αποθέωση, αλλά και την παρακμή μέχρι τον πρόωρο θάνατό της, μόλις 33 ετών.

Την παραγωγή που έρχεται στο Θέατρο Badminton υπογράφει ο κορυφαίος παραγωγός του West End, Bill Kenwright, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του Andrew Lloyd Webber, Really Useful Group.

Το ρόλο της Εβίτα ερμηνεύει η Rachael Wooding, αγαπημένη πρωταγωνίστρια του West End, με πολλά διάσημα θεατρικά έργα και μιούζικαλ στο βιογραφικό της, όπως τα Hairspray, We Will Rock You και Saturday Night Fever, ενώ  στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ξεχωρίζουν οι ηθοποιοί Seamus Cullen στο ρόλο του Τσε Γκεβάρα (δημοφιλής φιναλίστ του τηλεοπτικού reality του BBC, Any Dream Will Do) και ο Mark Heenehan ως Juan Perσn – γνωστός από τις εμφανίσεις του στις ταινίες The Road to Damascus, Spy Game και Thunderpants.

Με μερικά από τα διασημότερα και βραβευμένα τραγούδια, όπως Don’t Cry for Me Argentina, On This Night of a Thousand Stars, Another Suitcase in Another Hall, Oh What a Circus, You Must Love Me, καθώς και με 20 σπουδαία βραβεία στο βιογραφικό του, συμπεριλαμβανομένου και του Όσκαρ για την ομώνυμη ταινία με τη Μαντόνα και τον Αντόνιο Μπαντέρας, το αριστούργημα αυτό στη νέα του παραγωγή έχει ήδη αναδειχθεί στο «απόλυτο θεατρικό γεγονός της χρονιάς».