Μετά την επιτυχία που σημείωσε πριν από μερικές μέρες η sold out εμφάνισή της στο Παλλάς με τίτλο «…του Έρωτα και της Αμαρτίας», η Φωτεινή

Δάρρα επιστρέφει την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ίδιο χώρο για μια ακόμα συναυλία.

Μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς προσεγγίζει  με το δικό της σύγχρονο τρόπο κάποια από τα ωραιότερα και δυσκολότερα τραγούδια της  δεκαπενταετίας \’60 – ΄75.

Με τραγούδια υψηλών απαιτήσεων, πολλά από τα οποία δεν έχουν από τότε ξανατραγουδηθεί, η Φωτεινή Δάρρα υπόσχεται να μας ταξιδέψει για μια ακόμα φορά με τις ερμηνείες της στο μαγικό κόσμο των τραγουδιών των: Μίμη Πλέσσα, Κώστα Καπνίση, Μάνου Χατζιδάκι, Γιώργου Μουζάκη, Νίκου Μαμαγκάκη κ.ά., που πρωτοτραγουδήθηκαν από μεγάλες φωνές όπως της Νάνας Μούσχουρη, της Τζένης Βάνου, της Γιοβάννας, της Ζωής Κουρούκλη κ.ά.

Η Φωτεινή προσεγγίζει το άβατο μερικών τραγουδιών που είναι από τα πιο δύσκολα τεχνικά όλων των εποχών. Η νέα ερμηνεύτρια τα ξανασυστήνει με σύγχρονο τρόπο στο νεότερο κοινό, με σεβασμό αλλά και χωρίς ταμπού. Οι σύγχρονες ενορχηστρώσεις και το νεανικό ερμηνευτικό βλέμμα της τα μετατρέπουν σε μεγάλες επιτυχίες του σήμερα.

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, θέαμα, χιούμορ και γοητεία, θα ακούσουμε μοναδικές νέες ερμηνείες αγαπημένων τραγουδιών όπως: «Aγόρι μου», «Σε βλέπω στο ποτήρι μου», «Σ’αγαπώ (η αγάπη αυτή με πεθαίνει)», «Ξύπνα αγάπη μου», «Ο Αναμάρτητος», « Aν σ’ αρνηθώ αγάπη μου», «Τώρα» και πολλά άλλα, που περιγράφουν τον Έρωτα με όλο του το πάθος, την υπερβολή του αλλά και την …αμαρτωλή πλευρά του!

Η συναυλία υλοποιεί μία ιδέα του Γιώργου Τσάμπρα

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Φωτεινή Δάρρα
Σκηνοθεσία: Φρόσω Λύτρα
Χορογραφία: Κυριάκος Κοσμίδης
Σχεδιασμοί φωτισμών: Γιώργος Τέλλος
Σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Λαμπρόπουλος
Συμμετέχει ο ηθοποιός: Γιώργος Παπαγεωργίου