Το αληθινό βρετανικό punk έρχεται στην Αθήνα, τριάντα τρία χρόνια μετά τη γέννηση του, τη δημιουργία των Sex Pistols δηλαδή… Πίσω από τα ονόματα των John Lydon, Steve Jones, Paul Cook και Glen Mattlock βρίσκεται πράγματι η αλήθεια του punk\’s not dead!

Μπορεί να έχουν περάσει τριάντα τρία χρόνια, ο Sid και η Nancy να μας άφησαν νωρίς, οι υπόλοιποι απλώς να μοιάζουν τώρα με τους νεαρούς Βρετανούς – σύμβολα του «I wanna be anarchy, I wanna destroy…», αλλά η μουσική που κατάφερε να επηρεάζει καταλυτικά και σταθερά τη νεολαία εδώ και τριάντα τρία χρόνια, η μουσική των Sex Pistols, παραμένει ολοζώντανη!

Οι Sex Pistols, με τη σημερινή τους μορφή, ξεκινούν την περιοδεία τους, η οποία έχει τίτλο God Save the Sex Pistols, φτάνοντας στην Αθήνα στις 16 Ιουλίου στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο του Fly Beeyond Festival.

Για την ιστορία φυσικά: Η Siouxsie τους ακολουθούσε παντού. Ο Billie Idol ήταν σταθερός τους φαν. Ο Ian Curtis ακούγοντάς τους Sex Pistols αποφάσισε να κάνει μουσική και ο Tony Wilson τους αποθέωσε. Κι εγώ φοράω μπλούζα, παντελόνι και παπούτσια γεμάτα με logos των Sex Pistols!

Οι πρώτοι που έκαναν «μαύρα» τα γενέθλια της βασίλισσας κατακτώντας τις κορυφές των charts με το God Save The Queen, έρχονται να κάνουν τη δική μας μέρα ενδιαφέρουσα, στις 16 του Ιούλη…

Info
Sex Pistols!
16 Ιουλίου
Στάδιο Καραϊσκάκη
Τιμές εισιτηρίων (για όλο το Fly beyond): 55 ευρώ, μονοήμερο
75 ευρώ, διήμερο, μέχρι και τις 20 Ιουνίου
85 ευρώ, διήμερο, για τη συνέχεια
60 ευρώ, τιμή ταμείου τις ημέρες του φεστιβάλ.
Προπώληση εισιτηρίων:
Ηλεκτρονική και τηλεφωνική προπώληση από το Σάββατο 31/5/2008:
http://www.ticketnet.gr/
211 1071072
Και από την Παρασκευή 6/6/2008:
Virgin Megastores (Σταδίου 7-9, Σύνταγμα και The Mall, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, τηλ.: 210 63 00 224)
Βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24, Αθήνα, τηλ: 210 3217917 και Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη, τηλ: 2310 277004
Στα ταμεία του θεάτρου Badminton (Αλσος Στρατού – Γουδί)
Ticketnet, Λ. Κηφισίας 46, Αμπελόκηποι, 1ος όροφος
http://www.sex-pistols.net/
Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=8z2M_hpoPwk