Αμέσως μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δεύτερου album της με τίτλο “Late nights and Heartbreak” σε παραγωγή του Malcolm Catto μέλους των θρυλικών The Heliocentrics, η Hannah Williams θα ανέβει με τη νέα της μπάντα, “The Affirmations”, στις 17 Δεκεμβρίου στη σκηνή του gazarte.

Ο αντισυμβατικός παραγωγός του νέου της άλμπουμ, Malcolm Catto αποτελεί ένα απο τα ιδρυτικά μέλη των The Heliocentrics, και έχει συνεργαστεί με τους: DJ Shadow, Madlib, Floating Points, Mulatu Astatke και άλλους πολλούς. Το ντεμπούτο άλμπουμ της Hannah, “A Hill of Feathers”, με την βοήθεια και του υπέροχου single “Work it out”, πήρε πολύ καλές κριτικές στη Μεγάλη Βρεττανία και την υπόλοιπη Ευρώπη. Ακολούθησαν headline shows αλλά και support “ανοίγματα” σε θρυλικές μορφές όπως: Sharon Jones and The Dap Kings, Charles Bradley and The Temptations καθώς και συμμετοχή στα ραδιοφωνικά show των Giles Peterson και Craig Charles, που παγίωσαν την φήμη της μπάντας.

Η Hannah Williams είναι ένας… soul “σίφουνας”, με έντονα στοιχεία αγάπης, πόθου και θυμού, που αφήνει πίσω του συντρίμια απο όποια σκηνή κι αν περάσει. Όσοι παραβρέθηκαν στις 2 προηγούμενες συναυλίες που έδωσε στη χώρα μας μπορούν να το επιβεβαιώσουν!

Ηannah Williams & The Affirmations. To Σάββατο 17 Δεκεμβρίου η SOUL θα έχει την τιμητική της!

James Graham – Keyboards
Jai Widdowson-Jones – Drums
Adam Holgate – Guitar
Adam Newton – Bass
Liam Treasure – Trombone
Sam Massey – Trumpet
Tom Taylor – Baritone Saxophone