Η τρίτη σεζόν της σειράς ξεκινά με την Ολίβια Κόλμαν να κοιτάζει ένα γραμματόσημο με το πρόσωπό της. Όπως είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός στο «The Graham Norton Show» τα πρώτα γυρίσματα που συμμετείχε για τη σειρά ήταν όταν καθόταν στο γραφείο της και έφτασε ένα γράμμα όπου επάνω είχε γραμματόσημο με το πρόσωπο της βασίλισσας και καθώς οι συντελεστές της σειράς κοιτάζουν όλες τις λεπτομέρειες, η Ολίβια Κόλμαν εξήγησε ότι το γραμματόσημο ήταν με το δικό της πρόσωπο ως βασίλισσα και όχι της Ελισάβετ.

Αφού το θαύμασε η ηθοποιός αποκάλυψε: «Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος που μου είπε: “Δεν μου επιτρέπεται να το κάνω, αλλά πάρε αυτό”» κι έτσι η Κόλμαν πήρε το γραμματόσημο με το πρόσωπό της και το έβαλε στην τσέπη της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο βραβείο Όσκαρ που απέσπασε το 2019 για το ρόλο της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The Favourite». Όπως είπε στον οικοδεσπότη του σόου Γκράχαμ Νόρτον το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου το έχει «στο ντουλάπι», εξηγώντας, «αισθάνομαι ότι είναι κάπως επιδεικτικό να το έχω έξω».

«Ήταν έξω τον πρώτο χρόνο», πρόσθεσε, «αλλά νομίζω ότι μετά από αυτό θα πρέπει να συνεχίσεις, να ξεχάσεις ότι συνέβη και να συνεχίσεις να δουλεύεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: “Olivia Colman as Queen Elizabeth II | The Crown Season 3 Date Announcement”, Still Watching Netflix, YouTube