Ένα θρίλερ που δεν μοιάζει με κανένα από όσα έχετε διαβάσει ως τώρα.

Ο Ισπανός μπεστ σέλερ συγγραφέας, Χουάν Γκόμεθ-Χουράδο, μας συστήνει ένα συναρπαστικό ατμοσφαιρικό θρίλερ.

Η Αντόνια Σκοτ είναι ξεχωριστή.

Πολύ ξεχωριστή. Δεν είναι αστυνομικός, ούτε εγκληματολόγος. Δεν έχει κρατήσει ποτέ όπλο, ούτε έχει φορέσει σήμα, αλλά έχει διερευνήσει, εξαιτίας της μοναδικής της ευφυίας, δεκάδες εγκλήματα. Εδώ και τρία χρόνια ζει αποτραβηγμένη στη σοφίτα της στο Λαβαπιές. Αυτά που έχει χάσει είναι πολύ πιο σημαντικά από αυτά που την περιμένουν εκεί έξω. Η Αντόνια Σκοτ δεν δέχεται επισκέψεις. Γι’ αυτό δεν της αρέσει καθόλου, μα καθόλου, όταν ακούει άγνωστα βήματα να ανεβαίνουν τις σκάλες μέχρι τον τελευταίο όροφο. Όποιος και να είναι, η Αντόνια είναι σίγουρη ότι έρχεται γι’ αυτήν.

Trivia:

Τα βιβλία με ηρωίδα την Αντόνια Σκοτ έχουν ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια πωλήσεις σε 42 χώρες

Η ντετέκτιβ Αντόνια Σκοτ θεωρείτε τόσο πρωτότυπος και επιδραστικός χαρακτήρας, που συγκρίνεται από πολλούς με την Lisbeth Salander του Stieg Larsson.

Για το βιβλίο Η Κόκκινη Βασίλισσα έχουν γραφτεί περισσότερες από 25.000 κριτικές στο goodreads.

Χουάν Γκόμεθ-Χουράδο

O Χουάν Γκόμεθ-Χουράδο (Juan Gómez – Jurado) γεννήθηκε το 1977 στη Μαδρίτη. Είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας πολλών μυθιστορημάτων που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και μεταφράστηκαν σε περισσότερες από σαράντα γλώσσες. Τα βιβλία της σειράς Αντόνια Σκοτ θεωρούνται φαινόμενο στην ιστορία των ευπώλητων θρίλερ στην Ισπανία κι έχουν καθιερώσει τον συγγραφέα σαν έναν από τους σημαντικότερους συγγραφείς διεθνώς. O Χουάν Γκόμεθ-Χουράδο συνεργάζεται με πολλές εφημερίδες και περιοδικά, ενώ είναι συνδημιουργός των podcast Todopoderosos και Aquí hay dragones.