Η Ντενίς Κίνγκ (Denise King) επιστρέφει στο The Half Note Jazz.

Στις 21 Δεκεμβρίου 2023, η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, Denise King επιστρέφει στην Ελλάδα για μια εβδομάδα διαμονής, και εμφανίσεων στο Half Note Jazz Club. Η Ντενίς έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα με εορταστικά τραγούδια και πρότυπα τζαζ. Ο ντράμερ Tony Match, θα συνοδεύεται από τον Alessandro Maiorino στο μπάσο και τον Fabio Gorlier στο πιάνο.

Με μεγάλη επιρροή από τη Σάρα Βον, τη Νάνσι Γουίλσον και τον Φρανκ Σινάτρα, η Ντενίς τραγουδάει κλασικά τζαζ κομμάτια τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Η κυρία Κίνγκ μοιράστηκε ότι η Ελλάδα είναι ένα από τα αγαπημένα της μέρη. Έχοντας επισκεφτεί πρόσφατα τη Σάμο δήλωσε «Αγαπώ ολόκαρδα την Ελλάδα! Είναι απίστευτα όμορφος τόπος. Οι άνθρωποι είναι από τους πιο ευγενικούς που είχα τη χαρά να γνωρίσω, οπότε χαίρομαι ιδιαιτέρως που επέστρεψα. Ανυπομονώ να δω τους πάντες στο Half Note – μιας και έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία μου επίσκεψη».

Η Ντενίς Κίνγκ (Denise King) και το The Tony Match Trio θα εμφανιστούν στη σκηνή του Half Note από τις 21 έως τις 27 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

H Ντενίς Κίνγκ και το τρίο του Τόνι Ματς για Jazzy Christmas στο Half Note