Το αίσθημα της διαρκούς αναζήτησης, σε μια ατέρμονη πορεία που διανύει μέσα από εσωτερικές διαδρομές, διατυπώνει η Ανδρονίκη Χειλά μέσα από τη νέα της ατομική έκθεση που έχει τίτλο «Εἰς…» και παρουσιάζεται στο i-D ProjectArt, σε επιμέλεια Μαρίας Ξανθάκου.

Μέσα από μια έντονα χειρονομιακή γραφή που διαθέτει πολλά εξπρεσιονιστικά στοιχεία, η Ανδρονίκη Χειλά προσωποποιεί το συναίσθημα μας με αφαιρετική ματιά. Μια ανήσυχη καλλιτέχνις που δεν διστάζει να αντιμετωπίσει τους φόβους της για να οδηγηθεί στην κάθαρση και να στείλει μηνύματα αισιοδοξίας στο φιλότεχνο κοινό.

Η εικαστικός μιλά στον φακό του Culturenow και τονίζει: “Στην έκθεση αυτή παρουσιάζω μία ενότητα της τελευταίας μου δουλειάς, μια σειρά 22 έργων μικρών και μεγάλων διαστάσεων, λάδια σε μουσαμά, καθώς και μελάνια, κάρβουνο και μολύβι σε χαρτί. Πρόκειται για έργα που έχω δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια στο Βερολίνο και στην Αθήνα.”


Info

Τοποθεσία: i-D ProjectArt, Κανάρη 12, Κολωνάκι

Ημερομηνίες: Από 26/9 έως 20/10 | Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10.00 -19.00. Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, 10.00-21.00

Πληροφορίες: www.idconceptstores.com


Διαβάστε επίσης:

Εἰς…: Έκθεση της Ανδρονίκης Χειλά στο i-D ProjectArt