Ο συγγραφέας Γρηγόρης Χαλιακόπουλος, παρουσίασε, το νέο του Βιβλίο, «Να φοβάσαι τον άνδρα…» στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου.

Βρέθηκαν εκεί όλοι οι φίλοι και οι αναγνώστες του, για να γνωρίσουν το καινούργιο συγγραφικό του έργο. Τον συντονισμό της παρουσίασης είχε η εκπαιδευτικός Σταυρούλα Λύκου. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν οι ηθοποιοί Νταίζη Σεμπεκοπούλου και Χρήστος Βερβερούδης, προσδίδοντας στους διαλόγους έντονο θεατρικό ύφος που συνεπήρε το κοινό, ενώ για το βιβλίο μίλησε με εξαιρετικά λόγια η γνωστή δημοσιογράφος Σόνια Χαϊμαντά. Ο Διευθυντής του Νομισματικού Μουσείου, Δρ Γεώργιος Κακαβάς, απηύθυνε χαιρετισμό στην αρχή της εκδήλωσης, τονίζοντας το ταλέντο του συγγραφέα κ. Χαλιακόπουλου, αλλά προσέδωσε και ιδιαίτερο τόνο στην εκδήλωση, καθώς αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που παίρνει το Νομισματικό Μουσείο στηρίζοντας τα γράμματα, τις τέχνες και γενικότερα τον πολιτισμό.

Στο τέλος ο συγγραφέας υπέγραψε τα βιβλία του και οι προσκεκλημένοι με ένα ποτήρι κρασί  δημιούργησαν μια ωραία ατμόσφαιρα στον αύλειο χώρο του Μουσείου, με το νεοκλασικό κτήριο του Τσίλερ, να μεταφέρει εικόνες στο νου, από μιαν άλλη εποχή.

«Κι αν τα ανεξίτηλα σημάδια στην ψυχή μας είναι καμώματα της μοίρας, τα πάθη που αναστατώνουν την καρδιά μας ποιος τα χρεώνεται; Οι τρίτοι ή το ένστικτο που αδημονεί να επιβληθεί στη λογική; Μια ιστορία, όπου ο έρωτας, η αγάπη, η πολιτική, η φιλοσοφία και η τέχνη, συναποτελούν τους κρίκους της ίδιας αλυσίδας που συγκρατεί την αρχή και το τέλος».