Αισθάνομαι απόλυτα ελεύθερος να κάνω ότι με εκφράζει στην διάρκεια της μουσικής μου ζωής και να μπορώ να το βγάζω έξω από μένα και να το  μοιράζομαι ξέροντας ότι ο Χρήστος θα είναι εκεί για να το αγκαλιάσει , υποστηρίξει και να το βγάλει προς τα έξω με το πιο καθαρό τρόπο.

Πέρασαν δέκα χρόνια και μέσα από την Puzzlemusik κυκλοφόρησε ο τελευταίος δίσκος που έπαιξα πιάνο για εκείνη την εποχή σαν η δεύτερη κυκλοφορία της εταιρείας. Tο Τhe Storyteller. Ένα άλμπουμ που το είχα στο συρτάρι για έξι χρόνια μη μπορώντας να βρω το κατάλληλο σπίτι για αυτό, και μέσα από μια συγκυρία που υπαίτιος για αυτήν ήταν ο Δημήτρης Βασιλάκης γνώρισα τον Χρήστο και έτσι έγινε η δεύτερη κυκλοφορία της Puzzlemusik.

Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που έχω συμβάλει στα πρώτα κομμάτια ενός υπέροχου ,πολύχρωμου και πολυφωνικού παζλ που όλο συνεχίζει να μεγαλώνει. Εκεί ανδρώνεται και κάθε έκδοση του αγαπημένου μου Baby Trio και εκεί θα επιστρέψω στο πιάνο βγάζοντας το καινούργιο μου cd.

Εύχομαι στον Χρήστο να είναι ο οραματιστής και δημιουργός αυτού του πολυσυλλεκτικού και πολύχρωμου παζλ για πολλά χρόνια ακόμα.

Φωτογραφία: ©Χρόνης Γιαννόπουλος


Διαβάστε επίσης:

Η Puzzlemusik γιορτάζει 10 χρόνια με εορταστικά lives στο Ίλιον Plus