Το Colour Day Festival το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 γεμίζει και on stage με άρωμα γυναίκας!

Το Colour Day Festival, το νούμερο #1 event, το εντυπωσιακό ολοήμερο φεστιβάλ του καλοκαιριού με τη δυνατή μουσική από DJ’s και συγκροτήματα και τα αμέτρητα colour happenings, φιλοξενεί 3 πανέμορφες & πολύ επιτυχημένες artists στο ΟΑΚΑ:

LARISS

XENIA GHALI

FAY CROSS (THE MODE)

Και σε ρόλο – έκπληξη η

Κατερίνα Τσάβαλου

LARISS

Προέρχεται από την πόλη την ποιητών, Lasi, στη Ρουμανία, αλλά την κέρδισε η μουσική και το τραγούδι! Αποτελεί τη δημοφιλέστερη Pop Dance τραγουδίστρια της χώρας της, που με το Dale Papi, είδε την καριέρα της να απογειώνεται! Το Colour Day Festival με χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή της Lariss, που θα βρεθεί on stage με τους A Flow Mobz για να τραγουδήσει και το ολοκαίνουριο τραγούδι της συνεργασίας τους!

XENIA GHALI

Είναι διάσημη, όμορφη και η πρώτη «κυρία» που αναλαμβάνει τα Dj booth του Colour Day Festival! Με μόνιμο jet lag από τις μετακινήσεις τις στην Αμερική και με εντυπωσιακές συνεργασίες στο ενεργητικό της η Xenia Ghali, μετά το χαμό που έχει προκαλέσει στο Billboard dance club chart, με το κομμάτι της «Under These Lights» θα βρίσκεται on stage στις 18 Ιουνίου για να βάλει τη δική της ροζ uplifting πινελιά στον παλμό του φεστιβάλ!

FAY CROSS (THE MODE)

Ένα πολύ εντυπωσιακό ηλεκτρονικό «τρίο» έρχεται γεμάτο παλμό, φαντασία και εξαιρετικό #LIVE#perfoming! Οι The Mode, θα είναι on stage για να μας παρουσιάσουν ένα απογειωτικό Live #mashup #set που θα συζητηθεί πολύ!

Το Colour Day Festival με χαρά παρουσιάζει τους The Mode και την όμορφη Fay Kross!

Κατερίνα Τσάβαλου

Για πρώτη φορά η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου σε νέο, πολλά υποσχόμενα ρόλο!

Δημοσιογράφος πρώτης γραμμής, δαιμόνια reporter, δυναμική και μάχιμη, τρυπώνει με κάμερα και μικρόφωνο από τα backstage του Φεστιβάλ έως την καρδιά του πάρτι! Juicy ειδήσεις… αποκλειστικές δηλώσεις στο πιο πολύχρωμο ρεπορτάζ!

Με σύνθημα το πάθος για διασκέδαση, χρωματίζουμε το γκρίζο!

Colour Day Festival

Ραντεβού στις 18 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ!

H πιο ξεχωριστή, πολύχρωμη, καλοκαιρινή γιορτή!

Για 2η συνεχόμενη χρονιά το Colour Day Festival έρχεται να απογειώσει τα δεδομένα των ελληνικών φεστιβάλ!