Το “Freaktown” είναι το δεύτερο album και νόθος απόγονος των A Victim Of Society. Ο ήχος της ψυχεδέλειας που είχαν σαν ντουέτο, συνάντησε τον Παντελή (το νέο τους μέλος) στα drums, που με μανία έσπρωξε την μουσική τους σε μεγαλύτερη ταχύτητα και ένταση. Το αποτέλεσμα είναι το “FREAKTOWN”, οκτώ τραγούδια γεμάτα ψυχεδελικές κιθάρες και πρωτόγονα beats, τα οποία ηχογραφήθηκαν με σκοπό να αιχμαλωτίσουν στο βινύλιο, τον live ήχο τους.

Το Freaktown” είναι η ιστορία των τριών μελών του συγκροτήματος και όσων συνέβησαν όταν ξεκίνησαν να παίζουν και να γράφουν μουσική μαζί. Τα τραγούδια που έγραψαν ήταν το soundtrack όσων συζητούσαν και τα πράγματα για τα οποία συζητούσαν έγιναν οι στίχοι της μουσικής τους. Με όπλα τα beats, τα drums, τις κιθάρες και τα synth μπάσα, μεταμόρφωσαν αυτήν την μουσική σε οκτώ ζωντανά όντα. Έπαιξαν κάθε κομμάτι live ξανά και ξανά, με την ίδια ψυχαναγκαστική σειρά, μέχρι το καθένα από αυτά να είναι ζωντανό και έτοιμο να “πιαστεί” μέσα στο στούντιο. Το “FREAKTOWN” είναι όλα αυτά μαζί, παγιδευμένα στη μορφή που τους έδωσαν.

Οι A Victim Of Society ετοιμάζονται να παρουσιάσουν το “Freaktown” live σε ένα mini tour σε Ελλάδα και εξωτερικό στα τέλη Απριλίου. Ημερομηνίες και περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Οι A Victim Of Society είναι ένα lo-fi project που δημιουργήθηκε το 2011 στην Αθήνα από τον Βαγγέλη Μακρή (φωνή, κιθάρα) και τον Φώτη Ντούσκα (κιθάρα).

Η πρώτη τους κυκλοφορία ήταν μια κασέτα με έξι κομμάτια που έγραψαν και έφτιαξαν μόνοι τους σε 120 αντίτυπα, τα οποία εξαντλήθηκαν. Ακολούθησε μια συνεργασία με την Sweet Mistake Productions/Fractal Press και γεννήθηκε το 7” EP με τα κομμάτια “Fake Friends” και “You’re Gonna Hate Me”. Τον ίδιο χρόνο η Fuzz Club Records σε συνεργασία με το Austin Phych Festival κυκλοφόρησε την συλλογή Reverb Conspiracy vol.1 που συμπεριλάμβανε το κομμάτι τους “You’re Gonna Hate Me” καθώς και κομμάτια από συγκροτήματα της psych rock σκηνής όπως Dead Skeletons, The Underground Youth, The KVB.
Κατά τη διάρκεια του 2013 έπαιξαν live με συγκροτήματα όπως οι The Black Angels, Moon Duo, Dirty Beaches και Disappears.

Το 2015 ο Παντελής Καρασεβδάς (ντραμς) έγινε το τρίτο μέλος του συγκροτήματος.

Facebook page


Κυκλοφορεί σε LP και Digital album  και είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο ψηφιακό κατάστημα και στη σελίδα μας στο Bandcamp.