Η Φένια Παπαδόδημα και μερικοί απ’ τους πιο αξιόλογους μουσικούς της Ελλάδας σήμερα, προτείνουν ένα πρόγραμμα που ξεσηκώνει και προκαλεί την ψυχή και το σώμα, σαν ένα ταξίδι στη μέθη της ψυχής από το κέντρο της Αθήνας…

Από την Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου και για τέσσερις Τρίτες, με αφετηρία το Bacaro, στην καρδιά της Αθήνας, οι θεατές ξεκινούν ένα ταξίδι στα υπόγεια καμπαρέ του Saint-Germain-des-Prés, στο Παρίσι, εκεί όπου μέχρι σήμερα μπορεί κανείς ν’ ανατριχιάσει με τα ανεπανάληπτα τραγούδια του Jacques Brel, της Barbara, αλλά και του Tom Waits.

Εκεί όπου μπορεί ακόμη κανείς να μεθύσει στο ρυθμό του swing του ’30, παρέα με τον Duke Ellington, ν’ αφεθεί στην έκσταση της αυθεντικής λάτιν σκηνής με τους Guillermo Portabales, Rosalia de Souza, Négresses Vertes, Mano Negra, Antonio Carlos Jobim, να χορέψει ελεύθερος στην αγκαλιά της Αφρικής με τους Amadou et Mariam και να συναντήσει πολλούς κι αγαπημένους συνοδοιπόρους σ’ αυτό το συναρπαστικό ταξίδι της μέθης, που με τους στίχους του μας εύχεται ποτέ να μην τελειώσει ο Charles Beaudelaire: «Μεθύστε! Με κρασί, με ποίηση, με έρωτα, με μουσική… με οτιδήποτε! Aλλά μεθύστε!!!».

Νέες ομάδες χορού, όπως οι  Swing Cats και οι Cocodgi θα ζωντανεύουν μαζί με το κοινό αυτές τις ξεχωριστές βραδιές!

Οι μουσικοί…: ηλεκτρική κιθάρα – Κώστας Μπαλταζάνης, ηλεκτρικό μπάσο – Γιώργος Παλαμιώτης, κρουστά – Anjo, Ace, σαξόφωνο – Δημήτρης Κόλλιας, βιολί – Κορίνα Παπαδόδημα, τραγούδι – Φένια Παπαδόδημα.