Το Θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα, παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά την παράσταση του έργου του A.R. Gurneyμε τίτλο “Ερωτικά γράμματα” και πρωταγωνιστές τους Νίκο Δαφνή και Κάρμεν Ρουγγέρη.

 

Η πρεμιέρα, έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, ενώ η παράσταση θα παρουσιάζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19.00.

 

Το Θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα παρουσιάζει από το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στην Κεντρική Σκηνή για δεύτερη χρονιά, λόγω μεγάλης επιτυχίας, την παράσταση «ΕΡΩΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ» του A. R. Gurney σε σκηνοθεσία Νίκου Δαφνή, με την Κάρμεν Ρουγγέρη και τον ίδιο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

 

Ένα άντρας, μια γυναίκα και δεκάδες γράμματα που ανταλλάσσουν στο διάστημα μιας 50ετίας. Μέσα απ’ αυτά (και μόνο) ο θεατής παρακολουθεί όλη τη ζωή τους, από τα παιδικά τους χρόνια, την εφηβεία και τα πρώτα ερωτικά τους σκιρτήματα, μέχρι την ενηλικίωση, την σταδιοδρομία, την καριέρα και το ερωτικό πάθος, που κάποια στιγμή θα βιώσουν, έστω και καθυστερημένα. Επιστολές, σημειώματα, κάρτες, τηλεγραφήματα και ζωγραφιές, που συνθέτουν με τρόπο αριστουργηματικό το παζλ μιας ολόκληρης ζωής. Ένα εξαιρετικά τρυφερό και ανθρώπινο έργο που δίνει τη δυνατότητα στους δύο πρωταγωνιστές για ένα πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας!

 

Συντελεστές

Μετάφραση : Μαρλέν Γεωργιάδη

Σκηνοθεσία : Νίκος Δαφνής

Σκηνικά – κοστούμια : Δέσποινα Βολίδη

Μουσική επιμέλεια : Πέτρος Γάλλιας

Φωτισμοί : Χρήστος Τσαμπάς

 

Με τους Κάρμεν Ρουγγέρη και Νίκο Δαφνή