Δέκα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση εκεί, ο αγαπημένος τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας ανεβαίνει ξανά στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου με συγκίνηση και με ματιά στο μέλλον αφού θα παρουσιάσει νέα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ του. Μαζί του η εκρηκτική Ξένια Ντάνια και η μπάντα του που θα απογειώνει κάθε βραδιά.

Από τις 4 Νοεμβρίου και για οκτώ Παρασκευές ο Κωστής Μαραβέγιας θα μας περιμένει Φραντζή και Θαρύπου γωνία, όπως παλιά. Μια επιστροφή στον πυρήνα, στον Κωστή που ονειρευόταν και εξακολουθεί να ονειρεύεται. Μια περιπλάνηση σε αυτόν τον ξεχωριστό μουσικό κόσμο που έπλασε τραγούδι το τραγούδι, χρόνο με τον χρόνο την τελευταία 10ετία. Χωρίς ίχνος νοσταλγίας, μόνο με λαχτάρα για τη συνάντηση με όλες και όλους αυτούς που από τότε μέχρι σήμερα μεγαλώνουν μαζί του, με τους καινούριους φίλους και φίλες, με όλους όσους δεν έχουν σταματήσει να θαυμάζουν, να ρωτούν, να ψάχνουν, να ακούνε μουσικές και να ξαφνιάζονται…

“Η επιστροφή στο σπίτι, έχει πάντα τη λαχτάρα της συνάντησης, της επικοινωνίας, της αφήγησης. Με φίλους μαζεμένους, στην Κεντρική Σκηνή, θα πω τα τραγούδια που θα έλεγα αν σας καλούσα στο σαλόνι μου στο Παγκράτι μια Κυριακή απόγευμα, ένα βράδυ Παρασκευής, σαν να είχα να σας δω πολλά χρόνια. Θα σας πω και τα καινούργια που έγραψα, θέλω να μου πείτε γνώμη. Θα ακούσω κι εγώ τις ιστορίες σας και αν μας βγει τις κάνω με τη μπάντα επί τόπου τραγούδι. Αυτό μου έχει λείψει. Ένας χώρος να σας βλέπω έναν προς έναν, που θα συνομιλούμε και θα τραγουδάμε αγκαλιασμένοι. Μετά από τη μεγάλη συναυλία στην Α’ Πλαζ Βούλας, επιστροφή στο σπίτι. Για να παίρνουμε δύναμη και θάρρος. Καλή αντάμωση.”

Κωστής Μαραβέγιας