Το σχήμα αποκάλυψη του συμφωνικού metal, η Ολλανδική μουσική «ταχεία» με την frontwoman-έμβλημα Simone Simons επιστρέφει στην

Ελλάδα για μία συναυλία που θα δημιουργήσει ρίγη συγκίνησης στους οπαδούς και θα κάνουν το κοινό να παραμιλά.

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων και τα σχήματα που θα «ανοίξουν» της δύο συναυλίες.

Στις 26 Μαΐου στο Gagarin, οι Seduce The Heaven και οι Skeptical Minds θα έχουν την τιμή να εγκαινιάσουν την μουσική πανδαισία που θα ακολουθήσει.

Οι Seduce The Heaven αποτελούν ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νέα σχήματα της ελληνικής metal σκηνής, με το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Field Of Dreams” να κυκλοφορεί σύντομα. Δημιουργήθηκαν το 2009 από μέλη των Fragile Vastness, God.Fear.None και Κollektiva. To πρώτο δείγμα δουλειάς τους με τίτλο “Promo EP 2011” έχει ήδη αποστάσει διθυραμβικές κριτικές από τον μουσικό τύπο.

Οι Skeptical Minds μας έρχονται από το Βέλγιο και φέτος συμπληρώνουν 10 χρόνια ζωής. Συνδυάζοντας γυναικεία φωνητικά, τσέλο, δυνατές κιθάρες και ηλεκτρονικά στοιχεία, δημιουργόντας ένα εκρηκτικό μείγμα που καθηλώνει! Έχουν πάνω από 200 εμφανίσεις στο βιογραφικό τους ενώ  μέσα στην άνοιξη του 2011 αναμένεται η τέταρτη τους κυκλοφορία.
 

Για τους Epica μπορούν να γραφτούν κείμενα επί κειμένων για την ραγδαία άνοδο τους στο στερέωμα του symphonic metal, για την ομορφιά της φωνής της Simone Simons, τις εξαιρετικές συνθέσεις του Mark Jansen ή τα καταιγιστικά live που έχουν δώσει.