Στις αρχές Ιουλίου πραγματοποιείται στον χώρο τέχνης Ο, στην Κυψέλη, παρουσίαση του έργου του Παναγιώτη Μαϊδη. Ο Παναγιώτης είναι ένας νέος καλλιτέχνης που δεν στερείται τίποτα στον τρόπο έκφρασης του. Η θέση του μεσα στην τέχνη και η γλώσσα επικοινωνίας που χρησιμοποιεί δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα. Εικόνες από μια ιδιαίτερη, γεματη εκρήξεις Αθήνα, πρόσωπα που διαπερνουν ακομα και την ενταση του φλας, εναλάσσονται με εικονες ηρεμιας και διάχυτης ελευθερίας.

Παράλληλα, κάνοντας κάποια δειλά βήματα προς την ζωγραφική και πειραματιζόμενος με το video και την κινούμενη εικόνα, ξεφεύγει από τα όρια της αμιγώς φωτογραφικής του πορείας και παρουσιάζεται κοινώς πλέον ως καλλιτέχνης.

Tην Τετάρτη 1η Ιουλίου, λοιπόν, ο καλλιτέχνης μοιράζεται για πρώτη φορά το σύνολο του έργου του, στο οποίο μας επεξεργάζεται και μας παρατηρεί χωρίς την διάθεση να δημιουργήσει πανικό ή τάσεις φυγής, ενώ καταφέρνει να μας εγκλωβίσει ανεπιτήδευτα στις ιστορίες του απο την αρχή ως το τέλος.

Η παρουσίαση θα γίνει απο τον εικαστικό Ιωάννη Τζανετέα, με στόχο να αναπτυχθεί μια συζήτηση που θα προσπαθήσει να μπει λίγο περισσότερο στον κόσμο του Π. Μαϊδη, και θα συνοδευτεί απο τις μουσικές επιλογές του Freq44hz.