Η Χριστουγεννιάτικη πρόταση του θεάτρου «Αερόπλοιο» για τις γιορτές είναι η παράσταση «Δύο Συναχωμένοι Πιγκουίνοι», με πρωταγωνιστές δύο αστείους και γκαφατζίδες πιγκουίνους τις Κυριακές 21, 28 Δεκεμβρίου 2014 και 4 Ιανουαρίου 2015 στο Θέατρο Τόπος Αλλού.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ένα χαρούμενο θέαμα γεμάτο χορό και τραγούδια των Χριστουγέννων, με πρωταγωνιστές… δύο Πιγκουίνους. Μέσα σε μια ευφάνταστη και χαρούμενη, γιορτινή ατμόσφαιρα οι ηθοποιοί παίζοντας τους Γιακουμή και Θεοδόση (πιγκουίνοι μεν, διάσημοι τραγουδιστές δε) ενθαρρύνουν τα παιδιά να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν με τα παθήματα και τις γκάφες τους.

Κείμενο/Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ

Σκηνικό/κοστούμια: ΜΙΚΑ ΠΑΝΑΓΟΥ

Παίζουν: ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΥΡΡΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ “Αερόπλοιο”

Είναι ένας θεατρικός Οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε το 1985 με αποκλειστικό σκοπό το θέατρο για παιδιά. Διευθύνεται από τον σκηνοθέτη Νίκο Καμτσή και την σκηνογράφο-ενδυματολόγο Μίκα Πανάγου και παρουσιάζει παραστάσεις για παιδιά, διοργανώνει γιορτές και εκδηλώσεις για διαφορετικές ηλικίες παιδιών πάντα με κριτήριο την παιδαγωγικότητα και την αισθητική ανάγκη των παιδιών.