Μεγάλη Πρεμιέρα για το θέατρο «Λαμπιόνι», που φέτος παρουσιάζει δύο παραστάσεις από την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 και κάθε Κυριακή στον Πολυχώρο Νοdo Junior.

«Ο Κύκλος Με Την Κιμωλία» του Μ. Μπρεχτ ένα από τα αριστουργηματικότερα έργα του Παγκόσμιου Θεάτρου για τους μικρούς φίλους και όχι μόνο. Ένα παραμύθι από τα πιο αγαπημένα, που μιλάει με ένα έξυπνο και αστείο τρόπο για αλήθειες μεγάλες.

Ο Πόλεμος, οι κακουχίες, η φτώχεια, η αγραμματοσύνη, η μικροπρέπεια, η αλαζονεία, η σκληρότητα, σε αντιπαράθεση με την ανθρωπιά, το μεγαλείο της ψυχής, την ευαισθησία, την συνεργασία, την προσφορά, την αγάπη, την πίστη, την εμπιστοσύνη, ξετυλίγονται και συγκρούονται με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο με χαρά και λύπη, όπως η ίδια η ζωή, για μιάμιση ολόκληρη ώρα. Ένα έργο σταθμός στο Παγκόσμιο Θέατρο. Κάθε Κυριακή στις 11:30 το πρωί.

Στην συνέχεια

Tο ” Γεια Χαρά” του Γ. Μαρίνου είναι η νέα παιδική παράσταση του θεάτρου Λαμπιόνι που ανεβαίνει γι’ αυτήν την περίοδο. Πρόκειται για ένα χαρούμενο κείμενο που η μικρή χαρά με την βοήθεια μιας νεράιδας και της μαγικής φράσης “γεια χαρά” καταφέρνει να καταλάβουν και να συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι του τόπου της, τις αδικίες σε βάρος άλλων ανθρώπων και σε βάρος του εαυτού τους φυσικά από τον κακό, λαίμαργο και εγωιστή Βασιλιά τους. Ενώνονται και διώχνουν τον άδικο πλεονέκτη βασιλιά τους και ζούνε αυτοί καλά κι εμείς…. θα δείξει.. Κάθε Κυριακή στις 13:30 το μεσημέρι.

Σκηνοθεσία: Αννίτα Γκαϊτατζή

Σκηνικά-Κοστούμα: Φωτεινή Βηχούδη, Βλάσης(Valentino) Βαλάσης

Μουσική Διδασκαλία: Παναγιώτης Παπαχατζής.

Χορογραφίες: Βλάσης(Valentino) Βαλάσης

Τενχικοί Υποστήριξη: Γκαϊτατζής Κωνσατντίνος-Σάκης Μαμάης

Παίζουν:

Αστέρης Αναστασιάδης

Μαρία Βαή

Δαυϊδ Ιωαννίδης

Ευγενία Μπαράκου

Στέργιος Σουγιουλτζής