Η Γκαλερί Σκουφά με μεγάλη χαρά παρουσιάζει την καινούργια Χριστουγεννιάτικη ομαδική έκθεση με τίτλο Dreamland. Η έκθεση εγκαινιάζεται το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:00 – 16:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2024.

Στην καινούργια ομαδική έκθεση παρουσιάζονται έργα σύγχρονων καλλιτεχνών και συνεργατών της Γκαλερί. Ο κάθε καλλιτέχνης, με το δικό του προσωπικό καλλιτεχνικό ιδίωμα και τη δική του χαρακτηριστική πινελιά, έχει δημιουργήσει έργα με κοινό παρoνομαστή την αποτύπωση της φύσης και του τοπίου. Στην έκθεση κυριαρχούν χρώματα, πρόσωπα, τοπία και ξετυλίγονται ιστορίες που καλούν τον θεατή να τις ανακαλύψει.

Στην έκθεση “Dreamland” συμμετέχουν

Γιώργος Χαδούλης, Νίκος Αγγελίδης, Βασίλης Πέρρος, Ηλίας Παπαηλιάκης, Ειρήνη Ηλιοπούλου, Νίκος Λαγός, Παναγιώτης Μπελντέκος, Τίνα Καραγεώργη, Ειρήνη Κανά, Καλλιόπη Ασαργιωτάκη, Αχιλλέας Ραζής, Μαρία Γιαννακάκη, Αντώνης Σκαμπαβίριας, Αντώνης Στάβερης, Κώστας Σπυριούνης, Κατερίνα Σεραφετινίδου, Βαγγέλης Ρήνας, Στάθης Αλεξόπουλος, Φραγκίσκος Δουκάκης, Νίκη Ελευθεριάδη, Γιάννης Ευθυμίου, Γιάννης Κόττης, Παύλος Σάμιος, Παναγιώτης Τούντας, Ιωάννα Καφίδα, Λίντα Κοντογιαννοπούλου

Παράλληλα με την ομαδική έκθεση, στον πρώτο όροφο της Γκαλερί θα παρουσιαστούν έργα του Τάσου Μαντζαβίνου, τα οποία ο καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου.

Τασος Μαντζαβίνος

Έχοντας καθιερώσει τη δική του προσωπική καλλιτεχνική διάλεκτο και περιπλέκοντας την μυθολογία, την ελληνική και χριστιανική τέχνη, μας καλεί να περιπλανηθούμε σε έναν κόσμο μνημών και συναισθημάτων.

Κεντρική φωτογραφία θέματος: Νίκος Λαγός