Η πολιτιστική ομάδα Εντός Πόλης-Εκτός Εαυτού κάλεσε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα νέα σχήματα της ροκ σκηνής της χώρας για ένα γεμάτο μουσικό διήμερο.

Η Εντός Πόλης-Εκτός Εαυτού είναι μια πολιτιστική ομάδα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αποτελούμενη από τρία βασικά μέλη, που αυξάνονται ανάλογα με τις εκάστοτε περιστάσεις.

Στόχοι της ομάδας είναι να συμβάλουν στην προώθηση επίκαιρων και πολύπλευρων κοινωνικών θεμάτων, όπως η προστασία του περιβάλλοντος και τα εναλλακτικά μέσα μεταφοράς, κυρίως στις μεγάλες πόλεις, αλλά και η προβολή νέων καλλιτεχνών, όπως μουσικά συγκροτήματα, χορευτικά και θεατρικά σχήματα, καθώς και ομάδες ακροβατών ζογκλέρ κ.α.

Στο πλαίσιο των προσδοκιών της είναι η ενίσχυση συλλόγων ευπαθών κοινωνικών ομάδων (όπως Α.Μ.Ε.Α. κλπ) και οικολογικών οργανώσεων (π.χ. οργανώσεις για την προστασία ειδών προς εξαφάνιση, ομάδες αναδάσωσης κλπ).

Το συγκεκριμένο φεστιβάλ, λοιπόν, έχει σκοπό να μας φέρει πιο κοντά στις 26 Σεπτεμβρίου τους Misty Valley, Leaving Tomorrow, Fool In The Box και Μίγμα, ενώ στις 27 Σεπτεμβρίου σε πιο metal διάθεση με τους After Dusk, Randomwalk και Beyond Perception.