Δήμητρα Γαλάνη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις σε επιλεγμένους σταθμούς και χώρους σε όλη την χώρα. Επόμενοι σταθμοί: Λαύριο, Νεστόριο και Κήπος Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. 

Οι παραστάσεις αυτές αποτελούν μια σπάνια ευκαιρία να απολαύσουμε τη Δήμητρα Γαλάνη που έχουμε αγαπήσει μέσα από μια πορεία 43 χρόνων, να ακούσουμε τα πιο αγαπημένα τραγούδια της σ’ ένα πλούσιο και ουσιαστικό πρόγραμμα , αυτά που ήδη γνωρίζουμε και αυτά που αγαπάει η ίδια και παρουσιάζει αλλιώς.. Η περιοδεία της έχει το γενικό τίτλο «Αλλιώς» όπως και ο νέος της δίσκος που κυκλοφόρησε αρχές του 2014 σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου. 

Το «Aλλιώς» δίνει τον τόνο όσων παρουσιάζει η Δήμητρα στη σκηνή . Μαζί με την μπάντα της, σε μία προσωπική αφήγηση , από αυτές που σπανίως κάνει. Ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας. Οι παραστάσεις που έδωσε την προηγούμενη χρονιά στο Passport και σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα με αυτό το concept κέρδισαν κοινό και δημοσιογράφους και έδειξαν το δρόμο για περισσότερες εμφανίσεις.

Στη σκηνή μαζί της οι πιο καλοί της φίλοι, οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Λάμπης Κουντουρόγιανης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Κώστας Γεδίκης (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).

Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Βουδαντάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος

 

Πρόγραμμα συναυλιών:

Σάββατο 22 Αυγούστου, στις 21:00 – Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου

Κυριακή 23 Αυγούστου Νεστόριο / River Party – (Πληροφορίες)

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στις 20:30 – Κήπος Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Πληροφορίες)