Από Παρασκευή 12 έως και Δευτέρα 15 Απριλίου η Crystal Thomas θα βρίσκεται με την μπάντα της στη σκηνή του Half Note Jazz Club. Η μεγάλη αυτή τραγουδίστρια της blues και της soul εμφανίζεται πρώτη φορά στη χώρα μας, και έρχεται να μας μεταδώσει τη θετική της επιρροή στις ζωές μας, σαν μία γνήσια …soul healer!

***

Ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα στο σχολείο ήταν η ιστορία, όπου μου έγινε μια σύντομη σύσταση της Ελλάδας και του μεγαλείου της. Υπάρχουν πολλά που θέλω να ζήσω στο όμορφο αυτό μέρος, και ανυπομονώ να εμβαθύνω στον πολιτισμό του. Το ότι θα δώσω παραστάσεις εκεί έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα, επειδή η Ελλάδα ενσωματώνει τόσα πολλά πράγματα που αγαπώ.

Είναι καταπληκτικό που τραγουδάω με τους European Allstars τα τελευταία χρόνια στις ευρωπαϊκές μου περιοδείες – μια μπάντα που αποτελείται από τους Victor Puertas στο πιάνο/πλήκτρα, Luca Giordano στην κιθάρα, τον Antoine Escalier στο μπάσο και τον Pascal Delmas στα τύμπανα. Επιτέλους έχω μια ομάδα που απολαμβάνει τη μουσική όσο και εγώ, μια ενέργεια που μεταφέρεται στη σκηνή! Μουσικά βγάζουν τον καλύτερο μου εαυτό, πράγμα που μου επιτρέπει να αποδώσω ένα συγκεκριμένο συναίσθημα που έχει αντίκτυπο στους ανθρώπους.

Ως τραγουδίστρια προσδοκώ να αναπτύξω μια στενή σχέση με το κοινό, διατηρώντας την παράδοση του ιστορικού Half Note Jazz Club, όπου τόσοι πολλοί σπουδαίοι τραγουδιστές και μουσικοί
έχουν εμφανιστεί πριν από μένα.

Βρίσκομαι σε μια φάση της καριέρας μου όπου θέλω πολύ να θεραπεύσω τον κόσμο μέσα από το τραγούδι, κυρίως επειδή όλοι το χρειαζόμαστε. Η γη κλαίει και η μουσική όχι μόνο έχει χαρακτηριστεί ως η παγκόσμια γλώσσα, αλλά νιώθω πως αποτελεί και το καλύτερο γιατρικό για τα τραυματισμένα πνεύματα, τις χαμένες ψυχές και τις σπασμένες καρδιές.

Πραγματικά νιώθω ενιώθω ευγνωμοσύνη και μεγάλη χαρά για και την έμπνευση που θα αντλήσω από την Ελλάδα. Γιατί ξέρω ότι μετά από αυτή την περιοδεία θα γεμίσω εμπειρίες, θαυμασμό και πάθος, που στη συνέχεια θα αποτελέσουν μεγάλη έμπνευση για το επόμενο άλμπουμ μου.

Σας ευχαριστώ πολύ,

Crystal

Διαβάστε επίσης:

The Louisiana blues Queen & Soul Healer: Το Crystal Thomas Band feat. Luca Giordano στο Half Note