Στις 16/9 έρχεται και η μεγάλη συναυλία Ελευθερία Αρβανιτάκη – Γιάννη Κότσιρα στα πλαίσια του ΟΑΚΑ Open Air.

Καθημερινά από τις 7 το απόγευμα και μέχρι τις 2 το βράδυ, το City Drive-in ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες, ζευγάρια και οικογένειες, δημιουργώντας ένα σημείο συνάντησης για το κοινό το οποίο απολαμβάνει την εμπειρία του drive-in μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου του. Μπείτε λοιπόν στο αυτοκίνητό σας και απολαύστε μια βραδιά κάτω από τα αστέρια του Αττικού ουρανού με φόντο το επιβλητικό στέγαστρο Καλατράβα σε συνδυασμό με δροσερά cocktails, παγωμένες μπύρες, ζεστό ποπκορν και νάτσος στο μεγαλύτερο Drive in της πόλης. Σας περιμένουμε!

Στο χώρο του City Drive-in λειτουργεί food court με πεντανόστιμα urban comfort πιάτα και γλυκά με μενού που αλλάζει κάθε εβδομάδα. Το City drive in είναι pet friendly, ανοιχτό σε ανθρώπους με τα αγαπημενα κατοικίδια τους.

Το Drive-in έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως ο απόλυτος #covidfree προορισμός τόσο για την φύση του, καθώς το αυτοκίνητο προσφέρεται για την τήρηση του social distancing, όσο και για τα αυστηρά υγειονομικά του πρωτόκολλα.

Στο City Drive-in τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 όπως:

– Καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού
– Χρήση μάσκας και προστατευτικού εξοπλισμού από το προσωπικό.
– Τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.
– Χρήση αναλώσιμων και συσκευασμένων προϊόντων μιας χρήσης.
– Αποφυγή συνωστισμού.

Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Cinema Alive (facebook – instagram) και στην ιστοσελίδα μας.

Πρόγραμμα

Τρίτη 8/9
20:30 Ενας Άλλος Κόσμος

Ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της ταινίας Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα παραβρεθεί στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της ταινίας και μετά το τέλος της προβολής θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού σχετικά με την υπόθεση και τα γυρίσματα της ταινίας

Τετάρτη 9/9
20:30 Moonlight

Η ομάδα του Cinema Alive ενώνει τις δυνάμεις της με το Athens Pride και φωνάζει «ΩΣ ΕΔΩ». Ως εδώ με τον σχολικό εκφοβισμό. Ως εδώ με τις δολοφονίες, τις διακρίσεις και την απομόνωση. Ως εδώ με την αστυνομική βία. Ως εδώ με την κακοποίηση και τη βία στο οικογενειακό, εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον. Ως εδώ με το συνεχές αίσθημα φόβου και ανασφάλειας.

Όλα τα έσοδα μετά την κάλυψη των εξόδων παραγωγής θα δοθούν στη γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης “11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ”

22:45 Great Gatsby

Πέμπτη 10/9
20:30 Το Μωρό της Ρόζμαρι / Rosemary’s Baby
22:45 The Thing

Παρασκευή 11/9
20:30 The Notebook
22:45 Seven

Σάββατο 12/9
20:30 The Party (Peter Sellers)
22:45 Fight Club

Κυριακή 13/9
20:30 Toy Story
22:45 Breakfast at Tiffany’s

Δευτέρα 14/9
20:30 The Shape of Water
22:45 Café Society

Τρίτη 15/9
20:30 Τσάρλι

Ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της ταινίας Θανάσης Τσαλταμπάσης θα προλογίσει την προβολή της ταινίας

22:45 Τετάρτη 4:45

Τετάρτη 16/9
Ελευθερία Αρβανιτάκη / Γιάννης Κότσιρας OAKA Open Air