Δύο από τα πιο ενδιαφέροντα νέα σχήματα της πόλης, οι Chckn και οι Cave Children ζωντανά στο Ρομάντσο το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου. Η συναυλία θα ξεκινήσει αυστηρά στις 22.00.    

Οι Chickn είναι μια μπάντα με έδρα την Αθήνα που παίζει και γράφει μουσική από το 2012. Μετά από αλλαγές στη σύνθεση τους κατέληξαν στη σημερινή τους μορφή στα μέσα του 2013 και από τότε έχουν κυκλοφορήσει δύο self- released digital singles, ένα μέσα από την Sonic Playground και μια κασέτα.  Όλα τα μέλη των Chickn ξεκινούν από διαφορετικές μουσικές αφετηρίες, δίνοντας διαφορετικές οπτικές πάνω στο ίδιο όραμα. Η μουσική τους στήνεται πάνω σε αυτιστικά μοτίβα, ανάποδες γκρούβες και αυτοσχεδιαστική ατμόσφαιρα. Όταν παίζουν λάιβ, να περιμένετε να δείτε στη σκηνή τρία έως επτά άτομα.  Το πρώτο τους LP αναμένεται μέσα στο 2015.www.facebook.com/chickenkraut?ref=br_tf

Οι Cave Children είναι ένα τετραμελές συγκρότημα από την Αθήνα.
Ψυχεδελικές μελωδίες, κινηματογραφική αισθητική και garage rock ξεσπάσματα συνδυάζονται κάπως με υπαρξιστικούς και σαρκαστικούς στίχους. Το ντεμπούτο άλμπουμ τους αναμένεται μέσα στο 2015.

www.facebook.com/cavechildren