Η εμφάνιση των Canned Heat, η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη (28/6/11), αναβάλλεται λόγω ενός προβλήματος υγείας του drummer, 

Adolfo “Fito” de la Parra, όπως μας ενημέρωσε o manager του συγκροτήματος, Skip Taylor.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011, στο Gagarin 205 Live Music Space (με opening act τους Down & Out), στο πλαίσιο του δεύτερου σκέλους της Ευρωπαϊκής περιοδείας των Canned Heat. Η σύνθεση της μπάντας θα είναι η ίδια:

Adolfo Fito de la Parra: drums/vocals
Larry Taylor: bass/guitar
Harvey Mandel: guitar

Dale Spalding: vocals/guitar/harmonica

Τα εισιτήρια που έχουν πουληθεί ισχύουν κανονικά. Η προπώλησή τους συνεχίζεται στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42) και το http://www.ticketpro.gr/, στην τιμή των 25 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Blues Rock / Boogie Rock επισκέπτεται την Αθήνα! Οι θρυλικοί Canned Heat – με τους, εκ των αυθεντικών μελών, Adolfo

“Fito” de la Parra, Larry “The Mole” Taylor και Harvey “The Snake” Mandell να συνοδεύονται από τον τραγουδιστή / κιθαρίστα Dale Spalding – θα βρεθούν στη σκηνή του Gagarin 205 Live Music Space, για μια μοναδική βραδιά, την Τρίτη 28 Ιουνίου!

Από το 1965, όταν πρωτοξεκίνησαν από το Los Angeles, μέχρι σήμερα, έχουν παίξει σε αμέτρητα festivals, έχουν κυκλοφορήσει πάνω από 20 albums και έχουν συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους μουσικούς (John Lee Hooker, Memphis Slim, Clarence Brown, Albert Collins κ.α.). Το single τους “Goin’ Up The Country” πήγε νο 1 σε 25 χώρες , αποτελώντας σήμα κατατεθέν της γενιάς του Woodstock (η σχετική ταινία ξεκινάει με αυτό!), ενώ τα περίφημα “On The Road Again” και “Let’s Work Together” ακούγονται ακόμα, πάνω από τρεις δεκαετίες μετά την κυκλοφορία τους!

Η μπάντα, μέσα από συνεχείς αλλαγές στη σύνθεσή της και θανάτους μελών, συνεχίζει  να δουλεύει ασταμάτητα ηχογραφώντας νέες δουλειές και περιοδεύοντας ανά τον κόσμο. Συνεχίζουν να υπηρετούν τα αγαπημένα τους blues με την ίδια συνέπεια που το έκαναν από την αρχή της πολύχρονης καριέρας τους, όταν ξεκινούσαν με τους, εκλιπόντες πλέον, Bob “The Bear” Hite και Alan “Blind Owl” Wilson.

Μετά από μία πορεία 40 χρόνων, η οποία περιλαμβάνει σχεδόν ισόποσα albums και μέλη που έχουν περάσει από τη σύνθεσή τους, οι Canned Heat δεν είναι απλά ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ιστορία του Αμερικάνικης Rock ‘n’ Roll σκηνής αλλά οι αδιαμφισβήτητοι Βασιλιάδες του Blues και του groove-oriented Boogie Rock!

Η τωρινή σύνθεση των Canned Heat:

Fito de la Parra: drums/vocal
Larry Taylor: bass/guitar
Harvey Mandel: guitar
Dale Spalding: vocals/guitar/harmonica

H συναυλία θα ξεκινήσει με την εμφάνιση των Down & Out, των εξαιρετικών εκπροσώπων του Blues Rock στη χώρα μας!