Το «Μουσική Και Φίλοι» είναι μια αστεία, πρωτότυπη διαδραστική  παιχνιδο-συναυλιο-παράσταση που ξεπήδησε μέσα από τα καινούργια τραγούδια που ηχογραφήσαν οι δαιμόνιοι Burger Project για τους μικρούς (και μεγάλους) τους φίλους. Ένα πλούσιο, ειλικρινές και αυθόρμητο υπερθέαμα που βάζει και το κοινό μέσα στο κόλπο: Όλοι βοηθούν με κάποιο τρόπο για να βρεθεί το μυθικό «παρεόφωνο», το σπάνιο εκείνο όργανο που γιατρεύει την οξεία παραξενίτιδα, γνωστή και ως «ασθένεια της Ξινίλας» απ’την οποία πάσχει ο αδερφικός φίλος του συγκροτήματος, Δρ. Κορνήλιος.

Ενέργεια, ρυθμός, κούκλες, κωλοτούμπες, χρώματα τραγούδι και χορός  σε μια ωδή για τη φιλία, την αλληλεγγύη και την ομαδικότητα. Τα τραγούδια του ομότιτλου cd που μόλις κυκλοφόρησε ζωντανεύουν στο θέατρο Πόρτα και χαϊδεύουν τα αυτάκια ή κουνάνε τα κορμάκια όσων παρευρεθούν εκεί.

Καλή σας διασκέδαση !

Οι  Burger Project

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι Burger Project πιάσαν μαζί τα όργανα με σκοπό να παίζουν διασκεδαστική μουσική για όλες τις ηλικίες. Μετά από φανταστικές περιπέτειες, χαρές, φουρτούνες, μεταγραφές, πέντε δίσκους για μικρούς και μεγάλους και εκατοντάδες συναυλίες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, βρισκόνται επιτέλους στη μυθική Πόρτα με τη μεγαλύτερη – ως τώρα ταπεινή υπερπαραγωγή τους. Ακολουθούν την D.I.Y. οδό που έχει την δική της χάρη και ξεχωρίζουν για την ενέργεια, το χιούμορ, την θεατρικότητα και τις μουσικές τους δεξιότητες. Θα τους βρείτε στο facebook, το bandcamp και στη Δέλτα της γειτονιάς.


Διαβάστε επίσης: 

Μουσική και Φίλοι, από τους Burger Project | 14 Οκτωβρίου 2017 – 31 Μαρτίου 2018 | Θέατρο Πόρτα