Το Bolivar Beach Bar φέρνει τα πιο Hot ονόματα της σύγχρονης dance σκηνής την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ο Betoko (DIYNAMIC MUSIC/ Get Physical Music) από τα πιο hot ονόματα στα διεθνή dance floors, αυτή τη στιγμή, υπογράφει πρωτοποριακές παραγωγές, μιξάρει tech, minimal & house ήχους και οι ξεχωριστές παραγωγές του βρίσκονται στο play list των καλύτερων dj’s του κόσμου όπως οι: M.A.N.D.Y, Gregor Tresher, Martinez, Steve Lawler, Dubfire, Sven Vath και Marco Carola.

Τα κομμάτια του «έντυσαν» τηλεοπτικές σειρές όπως το CSI, διαφημίσεις και κατόρθωσε να συνεργαστεί με τη  Madonna στην περιοδεία της «Sticky & Sweet» – αυτή που είδαμε και στην Ελλάδα… Ο Betoko με τις πρωτότυπες ιδέες του αλλά και εξαιρετικές παραγωγές του, εξελίσσει την ηλεκτρονική μουσική, τη «στολίζει» με εκλεπτυσμένες, πρωτότυπες, πρωτοποριακές,  μαγικές συνθέσεις.

…και έχει ένα μεγάλο πάθος:

τη ΜΟΥΣΙΚΗ!

Έρχεται στο Bolivar Beach Bar την Πέμπτη 27 Ιουνίου για να μας μεταδώσει το ΠΑΘΟΣ του!

Και να μας μαγέψει…

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου στα decks του Bolivar Beach Bar θα βρίσκεται με groovy ήχους η

Cleopatra Fyntanidou.

Το line up συμπληρώνουν οι Wagner και Panos Gerontakis.

Και για την ιστορία…

Ο Beto Cohen (aka Betoko) γεννήθηκε στο Μεξικό, συνήθισε από μικρός τα φώτα της δημοσιότητας – γιος της ηθοποιού και τραγουδίστριας Malu Galan, γαρ  – και μεγάλωσε σε καλλιτεχνικό περιβάλλον, που τον έσπρωχνε να δημιουργήσει.

Αναζητώντας συνεχώς καινούργιες και πιο δυνατές προκλήσεις βρέθηκε στο Λονδίνο το 2002 και εκεί ανακάλυψε το πάθος του για τον ηλεκτρονικό ήχο Τα υπόλοιπα γράφτηκαν στα διεθνή dance floors…

Και μην ξεχνάτε ότι την Πέμπτη 11 Ιουλίου θα βρίσκονται στο Bolivar Beach bar

οι Digitaria!

Στο Bolivar Beach Bar φτάνεις πολύ εύκολα και με τα λεωφορεία που διέρχονται από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος καθώς και με το τραμ (στάση Καλαμάκι). Σας περιμένουμε κάθε μέρα από τις 08.00 (το πρωί) ως αργά το βράδυ