Σας περιμένουμε όλους στην αυλή της The Blender Gallery για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με πολύ χoρό και μουσική από τους θρυλικούς Bejeezus! Πάρτυ, χορός, διαδραστικές ενέργειες, shopping και street food στο Opening Party της χρονιάς! Παράλληλα θα διατίθεται δωρεάν η κάρτα μέλους της The Blender Gallery για τους φίλους της γκαλερί που επιθυμούν να επωφελούνται με εκπτώσεις στο μπαρ και στα μελλοντικά θεάματα!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BEJEEZUS

Οι Bejeezus είναι μια high energy χορευτική coverband, η οποία ειδικεύεται σε pop/swing/latin & rock n roll ρυθμούς και είναι ενεργή τα τελευταία 4 χρόνια με πάνω από 300 εμφανίσεις στο ενεργητικό τους. Στην Αθήνα έχουν εμφανιστεί πολλές φορές σε μαγαζιά όπως τα Gaspar, Bourbon, Holy Spirit, Belle Amie, Troubar και πολλά άλλα ενώ έχουν παίξει σε wedding parties σε χώρους όπως τα κτήματα Island, Νασιουτζικ, Πετρέζα, 48, το ίδρυμα Σταυρος Νιάρχος, το Margi Hotel κ.ά. Ανά τα χρόνια έχουν συνεργαστεί σε ζωντανές εμφανίσεις και με εκλεκτούς καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής όπως η Πένυ Μπαλτατζή, ο Σπύρος Γραμμένος, η Idra Kayne αλλά και η Πέγκυ Ζήνα σε μια πρωτότυπη σύμπραξη στο Vogue Club της Θεσσαλονίκης.

Η ειδικότητά τους σε destination weddings τους έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα (Μύκονος, Πάρος, Σπέτσες, Τήνος, Χαλκιδική, Λευκάδα και Κύθηρα είναι μερικοί μόνο από τους προορισμούς που έχουν επισκεφθεί) ενώ τους έχουν προτιμήσει για τις εταιρικές τους εκδηλώσεις ονόματα όπως η CocaCola, Eurobank, Cosmote, H&M και McDonalds μεταξύ άλλων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τις μουσικές επιλογές και την ενέργειά τους μετατρέπουν κάθε βραδιά σε ένα ατέλειωτο nonstop χορευτικό party!

Πρόσφατα οι Bejeezus ολοκλήρωσαν και μια σειρά με διασκευές σε μερικά από τα αγαπημένα τους τραγούδια με το γενικό τίτλο ‘The Bejeezus Mixtape‘.