Η FIBRE performing arts company παρουσιάζει τη video performance «Ρουά ματ» στη διάρκεια του Athens Fringe Festival που πραγματοποιείται

στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι. 

Η ζωηρή μου σκέψη ενεργοποιεί τα κύτταρα του μυαλού και ξεκινώ ταξίδι σε κόσμο μαυρόασπρο. Σε κόσμο χαοτικό, όπου ψάχνω χρώμα. Ξέρω πως κάπου θα υπάρχει. Είμαι πολύ μικρή για να αντιμετωπίσω τις καταστάσεις, ν’ακολουθήσω τους ρυθμούς και να μουντζουρώσω ότι δε μου αρέσει.

Το μυαλό μου μεγάλο, γεμάτο, βαρύ, σαν ηφαίστειο που θέλει να εκραγεί, να εκφραστεί. Οι σκέψεις μου σαν γλώσσες πυράς.

Σαν duet θα κάνουμε την τελευταία κίνηση παρέα.

«Ρουά ματ» κέρδισα την παρτίδα! Όλα είναι ένα παιχνίδι… Απλά χαμογέλα!

Σκηνοθεσία: Σταύρη Καλοπετρίδου
Χορογραφία: Σταύρη Καλοπετρίδου
Λήψη: Μάριος Κυριάκου
Sound editing: Δώρος Νικολαϊδης
Video editing: Ρέα Ολυμπίου
Θεματουργία: Σταύρη Καλοπετρίδου/Μαρία Ζηντίλη

Η ομάδα

FIBRE σημαίνει ίνα, ένα από τα λεπτότερα νηματώδη τμήματα που αποτελούν τους ιστούς του ανθρώπινου μέρους και κάθε υλικού.

Αυτό σημαίνει και η ομάδα μας, γιατί δημιουργήθηκε από το όνειρο κάποιου μετουσιώθηκε σε κοινό  όνειρο πολλών, με στόχο την ατομική και συλλογική έκφραση και δημιουργία.

Ενωθήκαμε νέοι  επαγγελματίες, κάνοντας τα πρώτα μας βήματα παρέα  προς αναζήτηση ενός νέου, συναρπαστικού, ενιαίου και πολυποίκιλου προορισμού, μέσω της σύμπραξης όλων των παραστατικών τεχνών.

I eat me” στο 10ο Φεστιβάλ του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, Ιούνιος 2011

Ontogenesis” στο Laban University του Ηνωμένου Βασιλείου, Μάιος 2010

Respiro”, 2ο φεστιβάλ \’Athens Video Dance Project 2010 

Οn_Boby”, 2ο Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών NO_BODY του Dance Gate Cyprus, Νοέμβριος 2010 και 6η Βαλκανική Πλατφόρμα συγχρόνου χορού της Κύπρου