Η ζωγράφος IRIS SUN παρουσιάζει την 5η ατομική της έκθεση με τίτλο «ARMONIA» στo IANOS CAFE.

Η καλλιτέχνης IRIS SUN με την ανεξάντλητη πηγή έμπνευσής της και τη διαφορετικότητά της, μοιράζει τη ζωή της μεταξύ της νοτιοδυτικής Αγγλίας και της Ελλάδας αφιερώνοντας ατελείωτες ώρες στο πάθος της, τη ζωγραφική.

Η γνήσια και υποβλητική καλλιτεχνική δύναμη της ζωγράφου IRIS SUN ξεπροβάλλει και πάλι με τρόπο μοναδικό και απαράμιλλο! Ο ζωγραφικός της ψυχισμός κινείται μαχόμενος την ισορροπία, την καθαρότητα και τη γαλήνη μεταβάλλοντας την έκπληξη σε απορία…Συλλαμβάνει την εν ροή αρμονία “επ’αυτοφώρω” και με πιο δυναμικό μέσο τα χρωματικά της χαρίσματα ενσαρκώνει το φυσικό θέαμα, οι πηγές του οποίου αναβλύζουν πάντα χάρη στα “ανθρώπινα”: νου, σώμα και ψυχή, του κόσμου δηλαδή την αρμονία! Χωρίς καμιά υπερβολή στη ζωντάνια και την απόδοση της όλης της έμπνευσης πετυχαίνει μία απεικόνιση με τρυφερότητα μεγάλη και δύναμη οραματική, τόσο, που η ζωγραφική της εξελίσσεται σε μια μεταφυσική παρεμβολή στη ροή της καθημερινότητας. Και ακριβώς, επειδή τα έργα τέχνης έχουν απεύθυνση και “μιλούν”, ας αφουγκρασθούμε και εμείς, μαζί με την εξαιρετική καλλιτέχνιδα, τα μηνύματα του χωροχρόνου της και ας “ζεστάνουμε” την ψυχή μας…

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα προβληθούν μέσω Video Live Streaming στο site www.ianos.gr, έτσι ώστε όλοι οι φίλοι της IRIS SUN που βρίσκονται εκτός ή εντός Ελλάδος, να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα έργα της. Aναφέρουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social networks), στα οποία δραστηριοποιείται η IRIS SUN, με χαρακτηριστικότερο το FACEBOOK, FUN PAGE με 54,000+ funs.

Site: www.irisunart.com 
Info: [email protected] 
www.facebook.com/IRISUNART/