Η Τίνα Αλεξοπούλου σ’ένα “All that Jazz” πρόγραμμα, με αγαπημένα τραγούδια από ταινίες και μιούζικαλ. Με jazzy διάθεση και αξεπέραστες μελωδίες, δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα, συνδυάζοντας μερικά από τα διαμάντια του παγκόσμιου ρεπερτορίου: ‘Life is a cabaret’, ‘Put the blame on me’, ‘Big Spender’, ‘I wanna be loved by you’, ‘Diamonds are girl’s best friend’ και πολλά ακόμα…

Η Τίνα Αλεξοπούλου με την υπέροχη φωνής της και την ευκολία να ερμηνεύει τραγούδια σε 8 γλώσσες – αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, ελληνικά και αραβικά-θα μας μεταφέρει νοητά σ’ ένα μουσικό ταξίδι στο χώρο και το χρόνο με μια κοσμοπολίτικη αύρα την Πέμπτη 9 Μαρτίου στη σκηνή του Half Note Jazz Club.

Guest εμφάνιση η μοναδική Μαργαρίτα Αμαραντίδη. 

Με την Τίνα Αλεξοπούλου οι εξαιρετικοί μουσικοί: 

Κιθάρα – Γιώργος Πατσιώτης
Πιάνο – Brian Voll
Σαξόφωνο και κλαρινέττο – Δημήτρης Σίμος 
Κοντραμπάσο – Μάριος Λούτας  
Ντραμς – Κώστας Καλογήρου 

Τίνα Αλεξοπούλου

Η Τίνα Αλεξοπούλου είναι αριστούχος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Με υποτροφία του Ι.Κ.Υ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές Master in Performing Arts, University of Exeter. Έχει παρακολουθήσει ιδιαίτερα μαθήματα με την Σοφία Βόσσου, η οποία συμμετείχε και στο τραγούδι «Τα ίδια λάθη» που συνέθεσε η Τίνα  (στίχους και μουσική).

Έχει εμφανιστεί σε Φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως στο 12ήμερο Φεστιβάλ στη Βυρητό – Λίβανος, event στην Μόσχα, στο Four Seasons Hotel στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου κ.α. Με το μουσικό αφιέρωμα στην μνήμη της Μελίνας Μερκούρη έδωσε παραστάσεις στο Παρίσι στο θέατρο “La Reine Blanche” το 2014.  Μάλιστα τραγούδησε με τον Νίκο Αλιάγα στην Ελληνική Κοινότητα Παρισίων. Η περιοδεία συνεχίστηκε στην Νάντη, Μασσαλία, Νίκαια, Saint Germain En-Laye, Evry, Γενεύη, Sarzeau και ολοκληρώθηκε στο Ίδρυμα Θεοχαράκη παρουσία του αδερφού της Μελίνας, Σπύρου Μερκούρη. Επίσης, το αφιέρωμα αποτέλεσε την εναρκτήρια συναυλία για την γιορτή Γαλλοφωνίας 2019 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος. Διαθέτει ανεξάντλητο ρεπερτόριο σε 8 γλώσσες και έχει εμφανιστεί σε αμέτρητες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.