Η αυλαία του κύριου μέρους του Φεστιβάλ ανοίγει στις 18 Αυγούστου με μια μαγική βραδιά στο αρχαιολογικό χώρο, ενώ η συνέχεια δίνεται, από τις 23 Αυγούστου, στο Παλαιό Ελαιουργείο, το οποίο φιλοξενεί όλες τις άλλες εκδηλώσεις. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική στιγμή στην ιστορία της Ελευσίνας, η οποία με σταθερά και δυναμικά βήματα βαδίζει στη μετάβαση της σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021.

Σ’ αυτήν τη σταθερή και αδιασάλευτη πορεία το Φεστιβάλ Αισχύλεια 2017, γίνεται η προμετωπίδα του πολιτισμού και εντάσσεται αρμονικά στην υλοποίηση του μεγάλου αυτού οράματος για την πόλη. Ας μην ξεχνάμε ότι ο πολιτισμός είναι για την Ελευσίνα τρόπος ζωής.

Γι’ άλλη μια χρονιά το Φεστιβάλ φιλοξενεί εκδηλώσεις ευρωπαϊκού χαρακτήρα, που μεταμορφώνουν την πόλη σε μια πρωτεύουσα του πολιτισμού που αποδεικνύει ότι δίκαια κατέκτησε τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Από τις 9 Ιουνίου που ξεκίνησαν τα Αισχύλεια 2017 με τα εγκαίνια της εικαστικής εγκατάστασης της Δανάης Στράτου «Πάνω στη γη κάτω από τα σύννεφα», που φιλοξενείται στο Παλαιό Ελαιουργείο, σε επιμέλεια της Αλεξάνδρας Κοροξενίδη και ως τις 30 Νοεμβρίου που πέφτει η αυλαία του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν περί τις 60 εκδηλώσεις.

Ανάμεσα τους παραστάσεις, συναυλίες, εικαστικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, διεθνές συνέδριο, περφόρμανς, διαλέξεις, ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου, πάρτυ. Το μεγαλύτερο μέρος των εκδηλώσεων πραγματοποιείται στο Παλαιό Ελαιουργείο, εκτός αν αναφέρεται άλλο σημείο διοργάνωσης. Να σημειώσουμε ότι εντός του προγραμματισμού του Φεστιβάλ ενυπάρχουν και φέτος εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, σε μια προσπάθεια ο πολιτισμός να ανήκει σε όλους.

Το κύριο μέρος του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2017 ξεκινά την Παρασκευή 18 Αυγούστου, με μαγευτική βραδιά με τους Μάριο Φραγκούλη και Γιώργο Περρή, οι οποίοι θα δώσουν συναυλία στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ακολουθεί στις 23 Αυγούστου συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα, ενώ στις 25 Αυγούστου η Μάρθα Φριντζήλα παρουσιάζει τον Φιλοκτήτη του Σοφοκλή, μια τραγωδία για τον άνθρωπο. Την Κυριακή 27 Αυγούστου η κινεζική όπερα Anhui Huangmei Opera Theater φέρνει χρώμα από την Ανατολή με την παράσταση Goddess marriage, σε σκηνοθεσία Qiao Zhiliang.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη δίνει συναυλία με τίτλο “Δεύτερη Ζωή” στις 28 Αυγούστου. Την σκυτάλη παίρνει στις 30 Αυγούστου η Φόνισσα του Παπαδιαμάντη που παρουσιάζει το Θέατρο Αιχμή, σε σκηνοθεσία Γιάννη Νικολαΐδη. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά (1/9) με την παιδική παράσταση «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» σε σκηνοθεσία/ διασκευή Δημήτρη Αδάμη από την ομάδα Μαγικές Σβούρες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στο ίδιο πλαίσιο ακολουθεί στις 2 Σεπτεμβρίου εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού επίσης από την ομάδα Μαγικές Σβούρες (ώρα 11:00 π.μ.). Είσοδος ελεύθερη με δήλωση συμμετοχής. Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου έρχονται οι Βάκχες του Ευριπίδη από το Θεσσαλικό Θέατρο σε συνεργασία με το Ελληνικό Φεστιβάλ, σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου ο Διονύσης Σαββόπουλος θα σταθμεύσει το «Φορτηγό» του στο Παλαιό Ελαιουργείο για να γιορτάσει τα πενήντα χρόνια από τη γέννηση του.

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου τη σκυτάλη θα πάρει η Μήδεια του Ευριπίδη που θα παρουσιάσει το Θέατρο Τέχνης σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου σε συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη.

Κάτι ιδιαίτερο την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου με την παράσταση Επιτάφιος εν Ελευσίνι του Χρήστου Δήμα. Συμμετέχει η Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”.

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει την Άλκηστη του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου. Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου μουσική παράσταση του Κώστα Λειβαδά. Συμμετέχουν οι: Γιάννης Κότσιρας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Βασίλης Σκουλας. Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη. Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου συναυλία του Λεωνίδα Μπαλάφα στο γήπεδο μπάσκετ πλατεία Μαγούλας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει την Ειρήνη του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη. Στις 18/9 το πρόγραμμα περιλαμβάνει την Συναναστροφή της Λούλας Αναγνωστάκη, σε σκηνοθεσία Ανδρονίκης Χριστάκη, μια παράσταση που ανεβαίνει σε συμπαραγωγή με τα ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ 2017. Πρόκειται για ένα από τα λιγότερο γνωστά -και το πρώτο της τρίπρακτο- έργα της Λούλας Αναγνωστάκη, το οποίο παρουσιάζεται ξανά, πενήντα χρόνια μετά το πρώτο της ανέβασμα (1967, Εθνικό Θέατρο – Κεντρική σκηνή), αυτή τη φορά, στην Ελευσίνα και στο Παλαιό Ελαιουργείο.

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, Οιδίπους επί Κολωνώ του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, Ο Γάμος του Λεπρέντη του Μιλτιάδη Χουρμούζη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Θεοδώρου, από την Θεατρική Σκηνή Ελευσίνας.

Πλούσιο είναι το εικαστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Η Έκθεση της Δανάης Στράτου που, όπως ήταν προγραμματισμένο, έκλεισε για λίγο, (30/7-18/8) ανοίγει και πάλι τις πύλες της στο κοινό στις 19 Αυγούστου για να διαρκέσει ως τις 15 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μια μεγάλης κλίμακας in situ εγκατάσταση, ειδικά φτιαγμένη για το Παλαιό Ελαιουργείο και την Ελευσίνα. Με βασικά υλικά το χώμα και το νερό, και με κυρίαρχο μορφολογικό στοιχείο το πήλινο αγγείο, το έργο έρχεται σε διάλογο με την πλούσια ιστορική διαστρωμάτωση της Ελευσίνας από την αρχαιότητα ως τη μακροχρόνια βιομηχανική ιστορία της πόλης και τη δομή της σήμερα. Εμπλέκει στην «αφήγησή» του τον μύθο της Δήμητρας και της Περσεφόνης, τη θνητότητα, την έννοια του ταξιδιού, την υπαρξιακή αναζήτηση ενός προορισμού και τη μετανάστευση ως φαινόμενο που καθόρισε την ιστορία της περιοχής αλλά που επίσης επαναλαμβάνεται σε όλη την διάρκεια της ιστορίας της ανθρωπότητας.

Εκτός από την εικαστική εγκατάσταση της Δανάης Στράτου “Πάνω στη γη κάτω από τα σύννεφα” στο Παλαιό Ελαιουργείο στο πλαίσιο των Αισχύλειων πραγματοποιούνται ακόμα οι εξής εικαστικές εκδηλώσεις:

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου: Εγκαίνια Έκθεσης Μουσείου Νεότερης Ελευσίνας “Γεώργιος Αμπατζόγλου” με το δεύτερο μέρος της έκθεσης «Βιομηχανική Ελευσίνα. Άνθρωποι και εργοστάσια 2» που θα διαρκέσει ως τις 15 Οκτωβρίου (Διοικητήριο Παλαιό Ελαιουργείο). Είσοδος ελεύθερη.

– Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου: Εγκαίνια έκθεσης “Στοιχεία” της Δανάης Στράτου. Διάρκεια ως τις 30 Νοεμβρίου.  Πολιτιστικό Kέντρο “Λεωνίδας Kανελλόπουλος”. Είσοδος ελεύθερη.

Ιδιαίτερες στιγμές των φετινών Αισχυλείων:

– Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου μια μοναδική αναβίωση εγκαταλελειμμένων βιομηχανικών χώρων μέσω των οπτικοακουστικών τεχνών, θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Ελαιουργείο από τις 21.00 ως τις 7.00 το πρωί της επόμενης μέρας. Πρόκειται για το Industrial Revival: See the sound / Feel the Space. Βιομηχανική Αναβίωση: Δες τον Ήχο / Νιώσε το Χώρο Audiovisual Synergy Project by Monitors. Μια δυναμική εικαστική εγκατάσταση που περιλαμβάνει Video Mapping & Video Sculpture, Vjs & Djs, Live Video Performances.

– Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται ο 3ος ημιμαραθώνιος «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού». Μια διαδρομή 21 χλμ. από την Αθήνα στην Ελευσίνα μέσω της Ιεράς Οδού.

– Από την Παρασκευή 22 ως την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται το 4ο Διεθνές Συνέδριο για τη Διαχείριση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς (4th HMO Herma Conference International Conference in Heritage Management Initiative for Heritage Conservation) (IHC).

Μουσικοί Κύκλοι: από τις 22 Σεπτεμβρίου ως τις 2 Οκτωβρίου συναυλίες σε τζαζ, κλασικές, έθνικ και έντεχνες διαδρομές. Συμμετέχουν οι Les trois Femmes, Star Wound, String Demons, Theodore, Σtella, Απόστολος Ρίζος, Κατερίνα Μακαβού. Είσοδος 5 ευρώ.

– Κινηματογραφικές προβολές: από τις 19 Αυγούστου ως τις 7 Σεπτεμβρίου στο θερινό κινηματογράφο στην παραλία της Ελευσίνας. Είσοδος 5 ευρώ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Μάριος Φραγκούλης – Γιώργος Πέρρης
“ΚΙΒΩΤΟΣ”
Αρχαιολογικός χώρος Ελευσίνας

Είσοδος Ελεύθερη, 20.30, Αρχαιολογικός Χώρος Ελευσίνας
*Η συναυλία είναι χορηγία της Περιφέρειας Αττικής &Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής

19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Δανάη Στράτου
ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ*
Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας

Διάρκεια: 19 Αυγούστου – 15 Οκτωβρίου
Ώρες : 18:00- 23:00
*Κατά τη διάρκεια των μουσικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ η εγκατάσταση θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 20:30.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Εισιτήρια 12€ Μειωμένο 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Παλαιό Ελαιουργείο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Σοφοκλή Φιλοκτήτης- μια τραγωδία για τον άνθρωπο
Σκηνοθεσία Μάρθα Φριτζήλα

Εισιτήρια 12€ Μειωμένο 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Παλαιό Ελαιουργείο

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Classic Huangmei Opera “Goddess Marriage”
Anhui Huangmei Opera Theater
ΣκηνοθεσίαQiaoZhiliang

Γενική Είσοδος 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Παλαιό Ελαιουργείο

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
“ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ”
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Εισιτήρια 12€ Μειωμένο 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Παλαιό Ελαιουργείο

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

«Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Νικολαϊδης

Εισιτήρια 12€ Μειωμένο 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Παλαιό Ελαιουργείο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

«Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» του Λιούις Κάρολ
σε διασκευή-σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη
ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Είσοδος Ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 20.30
Παλαιό Ελαιουργείο

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
ΟΜΑΔΑ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΒΟΥΡΕΣ

Είσοδος ελεύθερη με δήλωση συμμετοχής στο aisxylia.gr/alice- Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων
Ώρα έναρξης 11.00 πμ
Παλαιό Ελαιουργείο

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Industrial Revival : See the Sound – Feel the Space
Βιομηχανική Αναβίωση : Δες τον Ήχο- Νιώσε το Χώρο
ΚαλλιτεχνικήΟμάδα ‘MonitorAudiovisual synergy project by Monitors

Γενική Είσοδος 5€
Ώρα έναρξης: 21.00 μμ λήξη : 07.00 πμ
Παλαιό Ελαιουργείο

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Βάκχες του Ευριπίδη
Σκηνοθεσία: Έκτορα Λυγίζου
Θεσσαλικό Θέατρο

Εισιτήρια 12€ Μειωμένο 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Παλαιό Ελαιουργείο

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Διονύσης Σαββόπουλος
Το Φορτηγό -50 χρόνια
Συναυλία

Εισιτήρια 12€ Μειωμένο 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Παλαιό Ελαιουργείο

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Μήδεια του Ευριπίδη
Σκηνοθεσία: Μαριάννα Κάλμπαρη
Θέατρο Τέχνης σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών

Είσοδος με πρόσκληση από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής
Ώρα έναρξης: 20.30
Παλαιό Ελαιουργείο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Επιτάφιος εν Ελευσίνι
Συμμετέχει η Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”
Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας

Εισιτήρια 12€ Μειωμένο 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Παλαιό Ελαιουργείο

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ὁμοῦ
έντᾠ αύτᾠ το πῳ, μαζί, ἁντάμα
Μουσικό event

Γενική Είσοδος 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Παλαιό Ελαιουργείο

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

3ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού»

Αγώνας 21χλμ Αθήνα – Ελευσίνα Εκκίνηση Κεραμικός 8.30πμ
Αγώνας 5χλμ Ελευσίνα Εκκίνηση 9.00πμ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Εγκαίνια Έκθεση
“ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ 2 ”

Είσοδος Ελεύθερη
Ώρα Εγκαινίων: 20.30
Διάρκεια έκθεσης: 10 Σεπτεμβρίου – 15 Νοεμβρίου
Ώρες έκθεσης: Καθημερινά 18.00-23.00
Σαββατοκύριακα: 11.00-14.00 & 18.00-23.00
Παλαιό Ελαιουργείο

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Άλκηστη του Ευριπίδη
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Ευαγγελάτου
Εθνικό Θέατρο

Εισιτήρια 12€ Μειωμένο 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Παλαιό Ελαιουργείο

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Μουσική Παράσταση Κώστα Λειβαδάς

Συμμετέχουν:
Γιάννης Κότσιρας
Ελένη Τσαλιγοπούλου
Βασίλης Σκουλάς

Εισιτήρια 12€ Μειωμένο 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Παλαιό Ελαιουργείο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Εισιτήρια 12€ Μειωμένο 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Παλαιό Ελαιουργείο

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Είσοδος Ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 20.30
Γήπεδο Μπάσκετ Πλατεία Μαγούλας
Μαγούλα Αττικής

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

«Ειρήνη», του Αριστοφάνη
Μια μουσική παράσταση, σε σύνθεση Νίκου Κυπουργού
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης
Εθνικό Θέατρο

Εισιτήρια 12€ Μειωμένο 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Παλαιό Ελαιουργείο

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η Συναναστροφή της Λούλας Αναγνωστάκη
Σκηνοθεσία: Ανδρονίκη Χριστάκη

Εισιτήρια 12€ Μειωμένο 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Παλαιό Ελαιουργείο

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Οιδίπους επί Κολωνώ του Σοφοκλή
Σκηνοθεσία: Σταύρος Τσακίρης

Εισιτήρια 12€ Μειωμένο 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Παλαιό Ελαιουργείο

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο Γάμος του Λεπρέντη του Μιλτιάδη Χουρμούζη
σε σκηνοθεσία Δημήτρη Θεοδώρου
Θεατρική Σκηνή Ελευσίνας
ΠΑΚΠΠΑ Δήμου ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Είσοδος Ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 20.30
Παλαιό Ελαιουργείο

ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ 2017

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

LesTroisFemmes
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Γενική είσοδος: 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Αίθουσα Α
Παλαιό Ελαιουργείο

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

StarWound
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Γενική είσοδος: 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Αίθουσα Α
Παλαιό Ελαιουργείο

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

StringDemons
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Γενική είσοδος: 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Αίθουσα Α
Παλαιό Ελαιουργείο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Theodore
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Γενική είσοδος: 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Αίθουσα Α
Παλαιό Ελαιουργείο

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Σtella
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Γενική είσοδος: 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Αίθουσα Α
Παλαιό Ελαιουργείο

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Γενική είσοδος: 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Αίθουσα Α
Παλαιό Ελαιουργείο

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΚΑΒΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Γενική είσοδος: 5€
Ώρα έναρξης: 20.30
Αίθουσα Α
Παλαιό Ελαιουργείο

Σεπτέμβριος- Νοέμβριος

Εικαστική έκθεση «Στοιχεία»της Δανάη Στράτου

Είσοδος Ελεύθερη
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 18.00- 21.00 & Σαββατοκύριακα 10.00- 13.00 & 18.00- 21.00
Πολιτιστικό Κέντρο Λεωνίδας Κανελλόπουλος

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 2017

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

19|8 Μαγικός Καθρέφτης του Χρήστου Δήμα
20|8 Chevalier της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη
21|8 Όντως Φιλιούνται; του Γιάννη Κορρέ
22|8 Ρισάλτο του Βασίλη Βαφέα
24|8 Suntan του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου
26|8 Ταινίες Μικρού Μήκους
Αλεπού της Ζακλίν Λέτζου
Limbo της Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη
Κύβος του Αλέξανδρου Σκούρα
A Job Interview του Αντώνη Γλάρου
Ίκαρος του Γιώργου Φουρτούνη

29|8 & 31|8 Διήμερο Αφιέρωμα στον Ορέστη Λάσκο| Είσοδος ελεύθερη
29/8 – Δάφνις και Χλόη (μικρού μήκους) – Γκόλφω
31/8 -Για Ποιον Χτυπάει η Κουδούνα
7|9 Park της Σοφίας Έξαρχου

Φωτογραφία: Από την εγκατάσταση της Δανάης Στράτου


Διαβάστε επίσης:

Αισχύλεια 2017: Πλούσιο και με ευρωπαϊκό χαρακτήρα το φετινό φεστιβάλ