Η Μάγισσα κάνει την εμφάνισή της και επιφυλάσσει εκπλήξεις. Μια βραδιά αφιερωμένη στη σουηδέζα βασίλισσα του αστυνομικού, με αφορμή το νέο της βιβλίο, τη δέκατη περιπέτεια του Πάτρικ και της Ερίκα.

«Αν η Lackberg συνεχίσει να γράφει τόσο πυκνά και τόσο μεστά, σε λίγο καιρό δεν θα λένε ότι είναι η σουηδέζα Αγκάθα Κρίστι, αλλά το αντίστροφο, ότι η Αγκάθα Κρίστι είναι η βρετανίδα Camilla Lackberg». – Washington Post

Δύο κοριτσάκια νεκρά. Δύο φόνοι με απόσταση τριάντα χρόνων. Ο εφιάλτης επιστρέφει στη Φιελμπάκα. Ξεκινούμε με την ανάλυση των δεδομένων και η συζήτηση έπεται. Δεν πρόκειται για το βασικό θέμα πάνελ τηλεοπτικού καναλιού ή για αστυνομικό ρεπορτάζ έκτακτου δελτίου ειδήσεων, αλλά για τη Μάγισσα, τη νέα δέκατη περιπέτεια του Πάτρικ και της Ερίκα, του πιο αγαπημένου ζευγαριού της αστυνομικής λογοτεχνίας που πρωταγωνιστεί στα βιβλία της σουηδής βασίλισσας των μπεστ σέλερ Camilla Lackberg.

Κάθε νέο βιβλίο της Lackberg είναι εγγυημένα συναρπαστικό κι έτσι οι φανατικοί της σειράς της Φιελμπάκα (ένα γραφικό ψαροχώρι 140 χλμ. περίπου από το Γέτεμποργ, όπου εκτυλίσσεται η υπόθεση όλων των ιστοριών της και που είναι ταυτόχρονα η γενέτειρα της συγγραφέα) αναμένουν πώς και πώς την επόμενη περιπέτεια του αγαπημένου ζευγαριού της αστυνομικής λογοτεχνίας. Η Μάγισσα θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου 2017 και το γιορτάζουμε με μια βραδιά αφιερωμένη στη σουηδέζα συγγραφέα και στα βιβλία της.

Την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 (πρώτη μέρα κυκλοφορίας της Μάγισσας), στις 8 το βράδυ, η δημοσιογράφος Ρένια Τσιτσιμπίκου θα μας περιμένει στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, για να συνομιλήσει με όλους εσάς για την αγαπημένη σας Camilla Lackberg και τον μυστηριώδη κόσμο των βιβλίων της. Επειδή όμως μια τέτοια μαγική βραδιά δεν μπορεί παρά να κρύβει και πολλές εκπλήξεις και μοναδικά δώρα, δεν θα σας τα αποκαλύψουμε όλα. Μόνο όσοι βρεθούν εκείνο το βράδυ θα τα μάθουν όλα από πρώτο χέρι· για το νέο βιβλίο, για την ίδια τη συγγραφέα και τους ήρωές της.

Ελάτε να συζητήσουμε για τη σουηδέζα Αγκάθα Κρίστι που καθήλωσε εκατομμύρια αναγνώστες!

Μη χάσετε τους φανταστικούς μίνι διαγωνισμούς που διοργανώνουν οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στα social media για τους φανατικούς αναγνώστες για να προϋπαντήσουν τη νέα δέκατη περιπέτεια του Πάτρικ και της Ερίκα. Συντονιστείτε στις σελίδες μας στο fb και στο instagram.

Τα δέκα βιβλία με πρωταγωνιστές τον επιθεωρητή Πάτρικ και την αγαπημένη του Ερίκα:

1. Η παγωμένη πριγκίπισσα
2. Ο ιεροκήρυκας
3. Οικογενειακά μυστικά
4. Σε ζωντανή μετάδοση
5. Το παιδί από τη Γερμανία
6. Η γοργόνα
7. Ο φαροφύλακας
8. Άγγελος θανάτου
9. Ο θηριοδαμαστής
10. Η μάγισσα

Κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο Χιονοθύελλα με άρωμα πικραμύγδαλου, ένα καθαρά αγκαθακριστικό μυθιστόρημα από τη σουηδή διάδοχό της.