Το μεγαλύτερο Job Fair Κολλεγίου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, επιστρέφει αύριο, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 για 4η συνεχόμενη χρονιά!

Ο θεσμός για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας, που πρώτο σύστησε και καθιέρωσε το Mediterranean college.

Από τις 10π.μ. έως τις 8μ.μ., στη Αίθουσα Δ10 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, η κορυφαία Έκθεση Απασχολησιμότητας σε περιμένει, προκειμένου να σε βοηθήσει να βρεις δουλειά.

Περισσότερες από 40 ελληνικές & πολυεθνικές εταιρίες προσφέρουν δεκάδες θέσεις εργασίας και πρακτικής. ένα CV Center θα λειτουργεί στο χώρο τη συγκεκριμένη ημέρα για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού βιογραφικού, ενώ στο Αμφιθέατρο του Ρ/Σ Αθήνα 984 θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα ΔΩΡΕΑΝ θεματικά σεμινάρια**.

Για να πάρεις μέρος ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στα θεματικά σεμινάρια, δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή εδώ: http://bit.ly/1IigSce ή τηλεφώνησε στο 210 88 99 600.

Μην ξεχάσεις, επίσης, να περάσεις και από το desk  του Mediterranean College για να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό υποτροφιών εκπαίδευσης σε  Bachelor’s & Master’s της επιλογής σου.  

Κορυφαίες εταιρίες θα δώσουν το παρόν στο κορυφαίο Job Fair του Mediterranean College, μεταξύ των οποίων και οι: VODAFONE, ΟΤΕ,  ESTEE LAUDER, MEDIA SATURN/MARKT, ΠΛΑΙΣΙΟ, PUBLIC, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ORPHEE BEINOGLOU, LEROY MERLIN, ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ, METLIFE, IWIWI, ICAP ADVISORY, ISON PSYCHOMETRICA,  GAMESPACE, BEYOND COMMUNICATIONS, ΚΕΘΕΑ-ΔΙΑΒΑΣΗ, Η ΑΓΚΑΛΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS κ.α.

ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ EMPLOYABILITY FAIR 2016

11:00-12:00
Psychology
AIESEC Πανεπιστημίου Πειραιά
Mαρία Αργυροπούλου
Local Committee Vise President Communication & Marketing
Πώς ο εθελοντισμός μπορεί να συμβάλει  στην  ανάπτυξη δεξιοτήτων απασχολησιμότητας

12:00-13:00
Education
Κωνσταντίνος Μουκανάκης
Ψυχολόγος
H χρήση του Αθηνά τεστ στην Ειδική Αγωγή

13:00-14:00
Business
Skywalker
Αθανασία Τσουκαλά
Υπεύθυνη Digital Marketing Skywalker.gr
Τα social media στην αναζήτηση εργασίας

14:00-15:00
Engineering
Μιχάλης Μέντζος
Μηχανολόγος μηχανικός
Aνανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και οι προοπτικές τους στο μέλλον

15:00-16:00
Psysiotherapy
Φυσικοθεραπευτής
Σαράντης Νικολαίδης
MSc, cert.MDT, H.OMT.D, E.C.H.T.
Φυσικοθεραπεία: Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον!

16:00-17:00
Οwiwi
Αθηνά Ντόβα
Οwiwi: Ξεκίνησε την Καριέρα σου παίζοντας

17:00-18:00
Computing
Πανεπιστήμιο Πειραία
Νίκος Τσώλης
Καθ. Mediterranean College/ Υποψήφιος Διδάκτορας Παν. Πειραιά
Διαχείριση πληροφορίας: Σύνθετα Προβλήματα ανάλυσης δεδομένων με συνεργατικά εργαλεία Συστημάτων Επιχειρηματικής Ευφυΐας

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ