Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή πρώτη διοργάνωση του INPORT FESTIVAL το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του σε νέους δημιουργούς με στόχο την ανάδειξη νεανικών θεατρικών ομάδων.

Πρόθεση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΘΠ Νίκου Διαμαντή, είναι η συγκεκριμένη θεατρική συνάντηση, να γίνει θεσμός και το ΔΘΠ τόπος φιλόξενος για την ανάδειξη νέων θεατρικών δυνάμεων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 3ου INPORT FESTIVAL:

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Όλα τα βουβά Πρόσωπα
ENSEBLE23

ώρα 17:00 | Κεντρική Σκηνή | διάρκεια 55’

Μία παράσταση βασισμένη στην ιστορική τραγωδία του Marlowe Εδουάρδος Β΄, αναφερόμενη σε ιστορικά πρόσωπα του 1307. Η ιστορία ξεκινά από τον Εδουάρδο Α’ και συνυφαίνεται με γεγονότα του χθες και του σήμερα, από τους Νόμους της Μάγκνα Κάρτα και της Χιτλερικής Γερμανίας ως τους Νόμους του Πούτιν, από τα μεσαιωνικά βασανιστήρια ως τους Occupy Pedophilia, από την Marilyn Monroe και τον Leonard Cohen μέχρι τα χιτλερικά εμβατήρια και καταλήγει στον Εδουάρδο Γ’. Με όχημα την χορική αφήγηση, τα βουβά πρόσωπα επαναφέρουν στο παρόν τα γεγονότα μέσα από το δικό τους πρίσμα, όπως τα έζησαν και τα κατάλαβαν. Έτσι σκηνικά τίθεται το ερώτημα: πώς το άτομο έρχεται αντιμέτωπο με τα θέλω του συνόλου και μέχρι πού μπορεί να φτάσει για την αγάπη του;

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Κοσμίδης Ευάγγελος | Δραματουργία: Κοσμίδης Ευάγγελος, Κωσταντίνου Μάριος | Σκηνογραφία: Γκούμα Χρυσά | Φωτισμοί: Μαρούλης Ευάγγελος | Παίζουν: Δημήτρης Βαλιώτης (τύμπανα), Γιώργος Γκρίνιας, Ιάσωνας Ζάραγκας (σαξόφωνο), Χάρης Ηλιάδης, Εμμανουέλλα Κοντογιώργου, Μάριος Μορφίδης (πιάνο), Αντωνία Τεκνετσίδου

Η ομάδα είναι νεοσύστατη και έχουμε στο ενεργητικό μας 2 παραστάσεις το ‘Oλα τα βουβά πρόσωπα και το Rendez-vous? meat me on Facebook οι οποίες παρουσιάστηκαν στα πλαίσια της σχολής θεάτρου του Α.Π.Θ. με επόπτη τον Μιχαήλ Μαρμάρινο. Πιστεύουμε σε ένα θέατρο συνόλου και θεμελιακές αρχές μας είναι ο διάλογος και η συλλογική δημιουργία ώστε το αποτέλεσμα να είναι απόρροια της κοινής μας αισθητικής.

Η Μπάμπα Γιάγκα, το σκοτεινό τρυγόνι & ο Γλάρος
ART IS LIFE

ώρα 19.00 | Κεντρική Σκηνή | διάρκεια 60΄

Η παράσταση έχει βασιστεί στην ρώσικη λογοτεχνική αφήγηση που ξεκινάει από τα λαϊκά παραμύθια και  φθάνει ως τα διηγήματα του Τσέχωφ, του Αντρέγιεφ και του Γκόρκι. Η επιλογή των κειμένων έγινε από γνωστά , εμβληματικά έργα που έχουν γράψει οι πρωτοπόροι της ρώσικης λογοτεχνίας με άξονα το παιδί και την φυσική και πνευματική του υπόσταση στην κοινωνία. Τα κλασικά λαϊκά παραμύθια «πνευματικές εξερευνήσεις που αποκαλύπτουν πώς βλέπουμε τη ζωή, πώς τη νιώθουμε ή πώς είναι μέσα μας», κατά τον Μπρούνο Μπετελχάιμ , έχουν διαποτίσει το έργο των ρώσων δημιουργών.

Οι  ήρωες της ρώσικης παράδοσης , «ταιριάζουν με αρχέτυπα ψυχολογικά φαινόμενα, εκφράζουν εσωτερικές συγκρούσεις και υποδεικνύουν τον τρόπο να λυθούν». Ειδικά στις μέρες μας όπου αναδεικνύεται πιο επιτακτικό από ποτέ να αποδοθεί στα παιδιά και στους εφήβους η ζωή που τους πρέπει , το έργο προβληματίζει με την διαχρονική ομοιότητα σε συνθήκες και αποτελέσματα… Στην παράσταση χρησιμοποιούνται πολλές σκηνικές φόρμες και μέσα που μεταξύ άλλων έχουν σκοπό να αποδώσουν τον πλουραλισμό του ανθρώπινου «κόσμου» στο σύνολό του.

Συντελεστές:

Σύνθεση κειμένου-Σκηνοθεσία: Μαρία Φραγκή | Σκηνικά-Κοστούμια: Σάντρα Στεφανίδου |Σχεδιασμός ήχου/μουσική: Άννα Μουζάκη | Βίντεο/ Εικαστικές δημιουργίες: Αναστάσης-Παναγής Μελέτης | Παίζουν: Νικολέτα Γκριμέκη, Νερίνα Ζάρπα, Γιώργος Πέππας, Γιώργος Ρουστέμης, Σάντυ Σπυρίδη

Η αληθινή ιστορία της Αΐντας και του Ρανταμές, του Θανάση Τριαρίδη
CHESST

ώρα 20.15 | Φουαγιέ | διάρκεια 20΄

Ένα παλιό μπαούλο. Μια παλιά ιστορία και μια ακόμα παλιότερη, βρέθηκαν στο Κάιρο τον Χειμώνα του ’99. Δύο περιπλανώμενοι ηθοποιοί, ξεχασμένοι στους αιώνες, βρίσκονται αντιμέτωποι με μία καλά κρυμμένη ιστορία. Την αληθινή ιστορία της Αΐντας και του Ρανταμές. Μέσα από ένα παιχνίδι αφηγήσεων, ενσαρκώνουν δύο γραφείς που, όπως φαίνεται, δεν είναι ίδιοι με όλους τους άλλους. Ανακαλύπτουν και αποκαλύπτουν τη διαφορά που έχει η όπερα Αΐντα του Βέρντι, με αυτήν, την γραμμένη σε δεκαέξι κιτρινισμένα φύλλα ιστορία. Φλερτάρουν με τους βασικούς ήρωες της ιστορίας, την Αΐντα και τον Ρανταμές, μπερδεύονται μαζί τους και αναρωτιούνται, ποιο είναι τελικά το κατασκεύασμα και ποια η αλήθεια; Ο έρωτάς τους είναι τελικά αληθινός; «Μία θλιβερή αφήγηση αγάπης για ξεριζωμένες καρδιές και τα λοιπά».

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Μάριος Κρητικόπουλος, Αντιγόνη Σταυροπούλου | Μουσική: Ηλέκτρα Σαρρή | Κίνηση: Μαρίζα Τσίγκα | Φώτα – Χειρισμός κονσόλας: Αναστασία Φλεμοτόμου | Παίζουν: Μάριος Κρητικόπουλος, Αντιγόνη Σταυροπούλου | Μουσικός επί σκηνής: Ηλέκτρα Σαρρή

Είμαστε ο Μάριος Κρητικόπουλος και η Αντιγόνη Σταυροπούλου. Το 2014 συναντηθήκαμε τυχαία(;) στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και από την πρώτη στιγμή γίναμε αχώριστοι. Από το 2015 συντονίζουμε μαζί εργαστήρια και σκηνοθετούμε παραστάσεις σε θεατρικές ομάδες ενηλίκων. Το Καλοκαίρι του 2016 δημιουργήσαμε τη δική μας ομάδα -από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει η πρωτότυπη μουσική της Ηλέκτρας Σαρρή- την ομάδα CHESsT. Το Καλοκαίρι του 2017, παρουσιάσαμε ένα δεκαπεντάλεπτο (work in progress) από την «Αληθινή ιστορία της Αΐντας και του Ρανταμές» στο Scratch Night του Bob Theatre Festival στην Πειραιώς 260, καθώς και στο inPort Festival στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Και έπεται συνέχεια…

CHESsT σημαίνει στήθος. Πνευμόνια και καρδιές. Οξυγόνο και αίμα. Το άσπρο και το μαύρο του σκακιού. Και μπαούλο. Το «άλλο» μέλος της ομάδας μας.

«7 Παραλογές». Καταλόγια…  στίχοι περί έρωτος και θυσίας
ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

ώρα 21.00 | Κεντρική Σκηνή | διάρκεια 70΄

Επτά κλασσικά δημοτικά τραγούδια που αναπαριστώνται με βάση τους κώδικες της αρχαιοελληνικής τραγωδίας. Τα κείμενα αυτά εκτός από τέλειες συμπυκνωμένες τραγωδίες αποτελούν επίσης και ένας από τους βασικούς συνδετικούς κρίκους της νεοελληνικής λογοτεχνίας με την κλασσική εποχή.

Διαλέγουμε κάτι κλασσικό όσον αφορά το κείμενο και το στηρίζουμε με σύγχρονους τρόπους δραματοποίησης και θεατρικής αναπαράστασης. Το βασικό στοιχείο που χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη παραγωγή είναι η χρήση μασκών και θεάτρου κούκλας. Ο θεατής θα έχει τη δυνατότητα να ακούσει μοιρολόγια, πολυφωνικά τραγούδια και ρυθμικούς αυτοσχεδιασμούς, συνυφασμένα με τις πλοκές των ιστοριών, ακολουθούμενα από ζωντανή μουσική πανδουρίδας, κρουστών, μαντολίνου, κιθάρας, γιουκαλίλι, τσέλου.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία-Μουσική-Σύλληψη: Θοδωρής Οικονομίδης | Ερμηνευτές: Ειρήνη Αναγνώστου, Ελένη Βρυώνη, Δαυίδ Ιωαννίδης | Αφήγηση, πανδουρίδα, μαντολίνο, κιθάρα: Θοδωρής Οικονομίδης | Τσέλο : Δανάη Πάνου | Κιθάρα, γιουκαλίλι, κρουστά: Βασίλης Γαστεράτος

Είναι ένα σύνολο καλλιτεχνών που μέσα από ελεύθερη συνεργασία, ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών, εμβαθύνουν στο ερευνητικό πεδίο του Θεάτρου και των αναπαραστατικών τεχνών που το στηρίζουν. Με συντονιστή των εργασιών τον σκηνοθέτη και δάσκαλο Θοδωρή Οικονομίδη και βασικό πυρήνα εργασίας ,όσον αφορά την υποκριτική τους ερμηνευτές: Ελένη Βρυώνη, Δαβίδ Ιωαννίδης, Ειρήνη Αναγνώστου. Η ομάδα έχει τους εξής στόχους: την εύρεση σύγχρονων τρόπων και μεθόδων υποκριτικής και την μετάδοσή τους, την έρευνα πάνω στο αρχαιοελληνικό δράμα και την αναπαράστασή του στην εποχή μας, την αξιοποίηση της εκπαιδευτικής και παιδαγωγικής αξίας της Θεατρικής Τέχνης μέσα από διαλέξεις και παραστάσεις σε σχολεία και τέλος την ανταλλαγή των έργων και των ερευνητικών μας αποτελεσμάτων με καλλιτέχνες άλλων χωρών.

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Οι Μουσικοί της Βρέμης & η τόλμη των Παραμυθιών, των Αδελφών Γκριμ
ΤΡΟΜΠΕΤΙΝΙ

ώρα 17.00 | Κεντρική Σκηνή | διάρκεια 55΄

Το δωμάτιο του κάθε παιδιού γίνεται χώρος δράσης του παραμυθιού, τα παιχνίδια μετατρέπονται σε ήρωες της ιστορίας, το κουτί με τα παιχνίδια γίνεται αερόστατο… και το ταξίδι για την Βρέμη ξεκινά! Η κούκλα μάγισσα Τόλμη ζωντανεύει και μαζί με τα παιδιά, ακολουθούν τους πολύχρωμους ήχους της τρομπέτας για ν’ ανακαλύψουν το δρόμο για το ταξίδι αυτό! Τέσσερις Μουσικοταξιδευτές, 7 Υπέροχες Κούκλες, 9 Μουσικά κομμάτια & τραγούδια με χάλκινα πνευστά ζωντανά… επί σκηνής..! Το υπέροχο παραμύθι των Αδελφών Γκριμ «Οι Μουσικοί της Βρέμης» ζωντανεύει στ’ όνειρο των παιδιών… όχι όπως το ξέρουμε αλλά όπως το θέλουμε!

Για παιδιά ηλικίας 3-8 χρονών.

Συντελεστές:

Θεατρική Διασκευή: Γιώργος Καλτσούνης-Αλεξία Γαβρίλη | Σκηνικά-Κοστούμια: Βαγγελιώ Νικολάου-Άννα Λουκίδη Ανδρέου | Μουσική-Τραγούδια: Γιώργος Καλτσούνης | Κινησιολογική επιμέλεια: Πηνελόπη Μουσγά | Κατασκευή Κούκλας: ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ | Κατασκευή Μάσκας: Άννα Λουκίδη, Μαρίνα Ρούσσου | Μουσικοί: Τάσος Βιτσεντζάτος, Γιώργος Καλτσούνης, Άγγελος Τζαμαρίας | Ηθοποιός: Αλεξία Γαβρίλη

Η Ομάδα μας είναι μια παρέα από μουσικούς, ηθοποιούς, χορευτές, σκηνογράφους, που εδώ και 6 χρόνια «συνομιλεί» με ένα κοινό που δεν χαρίζεται σε κανέναν… τα παιδιά! Οι παραστάσεις μας έχουν ζωντανή μουσική και τα έργα που έχουμε επιλέξει είναι παραμύθια διασκευασμένα. Τα χάλκινα πνευστά είναι πρόκληση για μικρές ηλικίες γιατί αποτελούν άκουσμα έντονο και ενδιαφέρον μεν για την ιδιοσυγκρασία τέτοιου κοινού αλλά λιγότερο οικείο δε. Η διασκευή παραμυθιών απ’ την άλλη, δίνει την δυνατότητα να τονίσουμε την συμμετοχή των ίδιων των παιδιών και να αμφισβητηθεί η αναμενόμενη έκβαση μιας ιστορίας, «φωτίζοντας» την ανθρώπινη παρέμβαση που δίνει νέα έκβαση στα πράγματα. Έχουμε παρουσιάσει τα έργα: «Ο Παράξενος Μουσικός» Αδ. Γκριμ, «Οι Μουσικοί της Βρέμης & η Τόλμη των Παραμυθιών» Αδ. Γκριμ & «Το Σύννεφο της Ανατολής» Ν. Χικμέτ σε Βιβλιοθήκες & εκδηλώσεις πολλών Δήμων(Περιστερίου, Αγ. Παρασκευής, Αμαρουσίου, Καρπενησίου κ.α), σε σχολεία, Φεστιβάλ, εκδηλώσεις συλλόγων και σωματείων.

Rolling Stairs
ΒΑΣΙΑ ΔΕΜΙΡΗ

ώρα 18.15 | Φουαγιέ | διάρκεια 20΄

Αφουγκράζομαι τον διχασμό σου αφού τον έχω και εγώ . Παγιδεύτηκα, εγκλωβίστηκα μέσα στον ίδιο μου τον εαυτό. Πώς ? Μα ακολουθώ αυτό που μου έδειξαν να υπακούω ευλαβικά, χωρίς να με ενοχλεί να αναζητώ , να σκέπτομαι και να εκπλήσσομαι . Έκπληξη ? Έχω συνηθίσει στη ρουτίνα των ημερών, σε ανακυκλώσιμες σκέψεις και σχέσεις , σε αυτοματοποιημένες και μηχανικές κινήσεις που μια αλλαγή στη καθιερωμένη σειρά θα με ταράξει, θα με τρομάξει. Δημιουργία ? Μήπως μας μπλοκάρει η ιδέα να τη βγάλουμε προς τα έξω , να πειραματιστούμε και να βγάλουμε την χαμένη παιδικότητά μας, τα όνειρα που μιλάνε μέσα μας ? Η ιδέα της αποτυχίας θα είναι η κινητήριος δύναμη για δημιουργία ή το πιο δυνατό χαστούκι για να κλειστούμε ακόμα περισσότερο στο καβούκι της συνήθειας ? Θα δείξει …

Οι Rolling Stairs είναι μία νεοσύστατη ομάδα χορού,η οποία αναζητά να εκφράσει τη δημιουργικοτητά της και φυσικά την αγάπη της απέναντι στην τέχνη του χορού.Βιώνοντας η κάθε μία την καθημερινότητα διαφορετικά και παρατηρώντας το τι συμβαίνει σε κοινωνικό, πολιτικό, επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία, με αφορμή το φεστιβάλ νέων δημιουργών, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά,να εκφράσουν όλα αυτά τα αντιφατικά συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια στον καθένα μας μέσω της κίνησης του σώματος. Η Θέμις Χατζή και η Βάσια Δεμίρη ,απόφοιτες της Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής Χορού « Ραλλού Μάνου » έτος 2016,αφήνουν πίσω τους οικείους μηχανισμούς της σκέψης και του σώματος και ανακαλύπτουν νέες συνθήκες κίνησης που προβάλλουν την ελευθερία και τον περιορισμό, την ανοίκεια κατάσταση του σώματος και τα όριά του όπως και την αντίσταση και την αντίδραση σε ερεθίσματα .

Συντελεστές:

Χορευτές: Βάσια Δεμίρη και Θέμις Χατζή/ Σύνθεση Χορογραφίας: Βάσια Δεμίρη και Θέμις Χατζή /Επιμέλεια Μουσικής: Πάνος Νικολάου/ Φωτογραφίες/ video : Νίνα Λασηθιωτάκη Επιμέλεια Κειμένων : Νικόλ Σταυρακοπούλου

Στόμα γεμάτο Χώμα
ΑΓΡΙΑ ΣΚΕΨΗ

ώρα 19.00 | Κεντρική Σκηνή | διάρκεια 50΄

Το τέλος του κόσμου. Εμείς -εκείνη και εγώ- αποφασίσαμε πως δεν είχαμε τελειώσει ακόμα με αυτόν τον κόσμο. Πως κάτι έμενε ακόμα να ειπωθεί , πριν γεμίσουν τα μάτια μας και η καρδιά μας και το στόμα μας με χώμα. Και το κάναμε. Βγήκαμε στους δρόμους και αρχίσαμε να μιλάμε στους ανθρώπους για την ιστορία του κόσμου, μέσα από την ιστορία της ομάδας μας. Πως δημιουργούνται ή διαλύονται οι πυρήνες. Πώς πεθαίνουν οι έρωτες ή πως γεννιούνται οι επαναστάσεις. Τι δεν κάναμε ως τώρα. Και τι μπορούμε ακόμα να κάνουμε για να αλλάξει η τροχιά αυτού του κόσμου; Το έργο εξετάζει τη σχέση του ανθρώπου με την επανάσταση, με την ηθική, με την αθωότητα και με την κανονικότητα.

Συντελεστές:

Δεμέστιχα Αναστασία, Πογιατζής Σάββας, Τύρος Βασίλης

Η Ομάδα Άγρια Σκέψη προέκυψε όπως οι περισσότεροι κοινωνικοί σχηματισμοί. Από την ανάγκη να επικοινωνήσουμε ένα μήνυμα, να αλλάξουμε – έστω και λίγο – τα πράγματα, να ανήκουμε σε μια δομή αλληλεγγύης, συντροφικότητας κι αισθητικής συνεννόησης. Για ένα θέατρο πολιτικό. “Στόμα γεμάτο χώμα”. Bob Festival, Off off Athens Festival, Ergo Festival και τώρα, Inport Festival.

Πηνελόπες
ΧΟΡΩΔΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

ώρα 20.30 | Κεντρική Σκηνή | διάρκεια 65΄

Η Σοφία, η Φάτμα, η Αισά, η Μάγκυ, η Ναχίντα, η Όλγα, η Εύα, η Ξένια είναι κόρες, μανάδες, σύζυγοι, γιαγιάδες, αδερφές, συνυφάδες, μετανάστριες, πρόσφυγες, δικηγόροι, καθαρίστριες, καθηγήτριες, φοιτήτριες, ηθοποιοί, νοικοκυρές, Σύριες, Γεωργιανές, Ελληνίδες, ζωντοχήρες, ανύπαντρες, παράνομες, νόμιμες, ανεπιθύμητες, αγαπημένες, ξεπεσμένες, κρυμμένες πίσω από υφάσματα, κρυμμένες πίσω από άντρες, δραπέτισσες, θαρραλέες, αυτές που μας κλέβουν τις δουλειές, νέες και γριές, όμορφες και όμορφες, αστείες, συγκλονιστικές, πολεμίστριες. Μια γλυκόπικρη ιστορία καθημερινής μάχης που δίνεται αιώνες τώρα. Ένας χορός πολεμιστριών μιλάει για τη μάχη, τραγουδάει, χορεύει, γλεντάει, πολεμάει, κάτι κερδίζει, κάτι χάνει. Αποσπάσματα συνεντεύξεων μεταναστριών από τη Γεωργία που φροντίζουν ηλικιωμένους και παιδιά, αποσπάσματα συνεντεύξεων γυναικών προσφύγων από τη Συρία που συνεχίζουν το ταξίδι τους προς ένα όνειρο για μια καλύτερη ζωή και θραύσματα κειμένου της Ιλιάδας του Ομήρου και των Τρωάδων του Ευριπίδη συνθέτουν αυτό το “Έπος των γυναικών”.

Συντελεστές:

Σύλληψη-σκηνοθεσία-δραματουργία: Αφροδίτη Μητσοπούλου | Με τους: Ευαγγελία Αστρίδου, Νίκη Καράλη, Αφροδίτη Μητσοπούλου και τα μέλη της Χορωδίας Εξαρχείων: DorothyA., Εύα Μυλωνά, Όλγα Συντυχάκη, Ξένια Χρυσοχόου | Μουσικός επί σκηνής: Ιάκωβος Μολυμπάκης | Διδασκαλία τραγουδιού: Santiago Quadri | Επιμέλεια κίνησης: Ιάκωβος Μολυμπάκης | Κοστούμια- σκηνικά: Μάνος Τσιχλής | Βοηθός σκηνοθέτη: Έλενα Λεχρή-Κοτρώνη | Μετάφραση-υπέρτιτλοι: Νεκταρία Χαριτάκη

Η Χορωδία ξεκίνησε το 2012 όταν μαζευτήκαμε 5 άνθρωποι και είπαμε να φτιάξουμε μια χορωδία, γιατί μας αρέσει το τραγούδι και γιατί βρίσκουμε ότι το να τραγουδάνε πολλοί άνθρωποι μαζί χωρίς αποκλεισμούς είναι πολιτική πράξη. Από τότε γίναμε πολλοί, έχουμε φιλοξενηθεί σε διάφορους χώρους, ανάμεσά τους και το Θέατρο των Εξαρχείων. Έχουν περάσει από τη χορωδία εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών, φύλων, τάξεων, εθνικοτήτων και τραγουδιστικών ικανοτήτων, καθώς η χορωδία είναι ανοιχτή σε όλους. Έχουμε από επαγγελματίες τραγουδιστές μέχρι ανθρώπους που δεν τολμούσαν πριν να τραγουδήσουν. Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει κυριολεκτικά τα πάντα και τραγουδάμε πάντα acapella.

Πραγματοποιούμε δύο εμφανίσεις το χρόνο. Η χορωδία έχει συμμετάσχει σε διάφορα ξένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τις δομές αλληλεγγύης και την Αθήνα της κρίσης. Τη χορωδία διευθύνει η Αφροδίτη Μητσοπούλου.


Φωτογραφία: Ομάδα Θεάτρου