Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο πλαίσιο της φετινής της περιοδείας με τίτλο «Πού θα πάει αυτή η βαλίτσα…», κάνει μία στάστη στο 1ο Φεστιβάλ, στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015.
 
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη περιοδεύει ανά την Ελλάδα, με τραγούδια από το σύνολο  του ρεπερτορίου της, σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση. Ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο, ανατρεπτικό, με την Ελεωνόρα επί σκηνής να μοιράζεται τα τραγούδια που πάντα θέλουμε να ακούμε και να τραγουδάμε, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της. Και όπως σε κάθε εμφάνισή της, θα δώσει και θα εισπράξει αγάπη. Θα μας παρουσιάσει και αυτό το καλοκαίρι ένα πρόγραμμα γεμάτο υπέροχα τραγούδια που έχουμε λατρέψει από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και όσα έχει αγαπήσει εκείνη από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή. Μια παράσταση με την αισθητική και τη σφραγίδα της.
 
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανοίγει το 1ο Φεστιβάλ Δάσους την Δευτέρα 15 Ιουνίου.

Παίζουν μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα), Νίκος Καλαντζάκος (πιάνο/ενορχήστρωση), Κίτσος Παρασκευάς (μπάσο), Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (κιθάρα), Γιάννης Οικονομίδης (τρομπέτα), Νίκος Πασαλίδης (μπουζούκι), Κωνσταντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν).
Ήχος: Αργύρης Λιανός, Brian Coon

Σχεδιασμός-Χειρισμός φώτων: Βασίλης Καραμούζης.
 
Παραγωγή: MENTA ART EVENTS

Για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Δάσους πατήστε εδώ: 1ο Φεστιβάλ Δάσους από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος