Οι τρόποι για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο υπάρχουν και μπορούμε να εφαρμόζουμε ένα από αυτούς κάθε ημέρα του χρόνου. Φέτος, που το 2008 είναι δίσεκτο, έχουμε και μία μέρα για ξεκούραση!

Ο Michael Norton δημιούργησε το απόλυτο εγχειρίδιο, το οποίο θα γίνει το πλέον απαραίτητο για κάθε μέλος των μοντέρνων κοινωνιών.

Οι δυσάρεστες εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η σύγχρονη ζωή στον πλανήτη Γη (για τις οποίες στην πραγματικότητα ευθυνόμαστε εμείς και μόνο εμείς), μπορούν να αλλάξουν τροχιά και μάλιστα γρήγορα.

Όταν αυτό το σύγχρονο εγχειρίδιο πέσει στα χέρια σας θα σας αναγκάσει να αναλάβετε αμέσως δράση, δίνοντας σας την αφετηρία, την οποία μέχρι στιγμής ίσως και να μην βρίσκατε.

Απρόσμενες ως τρελές προτάσεις που θα κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο, μια για κάθε ημέρα του χρόνου, ζωγραφίζουν με αισιόδοξα χρώματα το καλύτερο αύριο των ονείρων μας.

Το βιβλίο «365 τρόποι να αλλάξεις τον κόσμο» αποτελεί το τέλος του κυνισμού και την αρχή της κεφάτης δράσης και δημιουργίας ενός νέου τύπου πολίτη: του χαρούμενου, ερασιτέχνη ακτιβιστή!

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Michael Norton, είναι ιδρυτικό μέλος στο Σώμα Κοινωνικών Αλλαγών, στο Κέντρο Καινοτομίας για την Εθελοντική Δράση, στην Τράπεζα Ανθρακα, ενώ έχει συμμετάσχει στην ίδρυση βιβλιοθηκών στην Ινδία, Changemakers, YouthBank UK και στο Ίδρυμα Κοινωνικών Επιχειρηματιών.

Info
365 τρόποι για να αλλάξεις τον κόσμο, Michael Norton
Μετάφραση: Νίκος Ιωαννίδης
Σελίδες: 384
Τιμή: 18 ευρώ
Εκδόσεις ΟΞΥ