Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF), επιστρέφει με τη 14η διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από τις 24 έως 27 Μαΐου 2018. Με τη θεματική Singularity Now, το ADAF 2018 επιδιώκει να εξερευνήσει το μέλλον μέσα από το τρίπτυχο τέχνη, τεχνολογία, επιστήμη.

Το ADAF 2018 συγκέντρωσε 4.237 καλλιτεχνικές προτάσεις από 3.852 καλλιτέχνες (125 χώρες), οι οποίοι κατέθεσαν τις ιστορίες τους από τον Ορίζοντα Γεγονότων.

Το Athens Digital Arts Festival σε καλεί να γίνεις μέρος της ομάδας του!

Οι εθελοντές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του ADAF. Κάθε χρόνο, δεκάδες δημιουργικοί άνθρωποι εντάσσονται δυναμικά στην ομάδα του Φεστιβάλ, αναπτύσσοντας τις δυνατότητές τους και προσφέροντας σε όλους τους τομείς της διοργάνωσης, όπως στους χώρους υποδοχής, στην παραγωγή, στο στήσιμο της έκθεσης καθώς και στις ξεναγήσεις στο κοινό.

Με τη συμμετοχή σου, θα έχεις την ευκαιρία να συμβάλλεις δημιουργικά, ανάλογα με τις δεξιότητες, τις γνώσεις, τα ενδιαφέροντά και το χρόνο σου, στην 14η διοργάνωση και να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία.

Αν είσαι άνω των 18 ετών, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα εδώ.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15.4.2018.

Το Singularity έφτασε και είναι στο ADAF 2018! Εσύ θα λείπεις;

Μετά το τέλος του Φεστιβάλ, οι εθελοντές θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Info:

[email protected]