Κατευθείαν από το Manchester, η εκρηκτική Dj με την πολυσχιδή προσωπικότητα και επικεφαλής του label Kaizen θα μας παρασύρει σε ένα Dj set αναμειγνύοντας Grime, Techno, Bass, Garage και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Η διοργανώτρια των Clubnights, έδειξε γρήγορα την αξία της στην Underground σκηνή του Manchester και με την επιμονή, την πηγαία δυναμική και τις ιδιαίτερες μουσικές της επιλογές κερδίζει τη θέση που της αξίζει στην παγκόσμια ηλεκτρονική μουσική σκηνή!

Επιστρέφοντας στις ελληνικές ρίζες της και καλεσμένη του 0-808-Βasslines η Madam X, θα μας μεταφέρει στο “τώρα” της UK Bass σκηνής με τα ξεχωριστά της set, τα οποία εγγυημένα μένουν αξέχαστα!

Μαζί της ένας ακόμα καλεσμένος και μέλος του 0-808-ΒΑSSLINES από την ίδρυση του, ο error404 (a.k.a Dennis Green), ο οποίος αφήνει για λίγο το Λονδίνο και επιστρέφει στη βάση του με “φρέσκα” beats.

To line up ολοκληρώνεται με τους residents του 0-808-BASSLINES: EAZY, BLACK ATHENA, Joseph και ένα special Vinyl Mix από τον VAIBONE. Ηosting και mic duties αναλαμβάνει ο vocalist Gio Melody.

0-808-Basslines

Αν ψάχνεις ποιοτική ηλεκτρονική μoυσική και ατελείωτο χορό – call now! Aν θες mainstream hits καί underground διαμάντια – call now! Aν είσαι icon – ή όχι, artist ή ψάχνεις έμπνευση, lit ή chill – call now!

Ό,τι και αν είσαι, το 0-808-Βasslines και οι operators θα καλύψουν τις ανάγκες σου για μπάσο!

Ο αριθμός 808 συμβολίζει το θρυλικό drum machine της Roland, το οποίο άλλαξε τη σχέση της μοντέρνας χορευτικής μουσικής με το μπάσο όσο κανένα άλλο. Bασισμένοι στο Τρίπτυχο Trap / Grime / Dancehall, οι Djs του 0-808-Βasslines προσφέρουν άπειρη χορευτική μουσική και τόνους μπάσου, από το καλύτερο ηχοσύστημα της πόλης powered by Void Acoustics.

Το μεγάλο μουσικό φάσμα που καλύπτουν τα μέλη της ομάδας, τα οποία έχουν ως κοινό γνώμονα την ποιοτική, μοντέρνα ηλεκτρονική μoυσική, δίνει ένα μοναδικό αποτέλεσμα, το οποίο με σιγουριά δεν συναντάς αλλού στη νυχτερινή Αθήνα.

Vaibone – Eazy – Black Athena- Golden Child- Joseph -Gio Melody (HOST). 5 Dj’s και ένας Vocalist ή αλλιώς 0-808-Βasslines.