Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Κελεσίδη στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟArt ΚΟΡΑΗ»

Έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Κελεσίδη στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟArt ΚΟΡΑΗ»

Μια νέα καλλιτέχνιδα, η Μαρία Κελεσίδη θα εκθέσει το έργο της, στο χώρο τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ», στο διάστημα μεταξύ 31 Μαΐου και 28 Ιουλίου 2016.

 

Η Μαρία Κελεσίδη ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Είναι  απόφοιτος δύο μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Central Saint Martins του Λονδίνου, communication Art and Design και Performance Design and Practice.  Κατά τη διάρκεια του πρώτου της μεταπτυχιακού, ήταν μία από τους συγγραφείς και σχεδιαστές του βιβλίου Lead Between the Lines.

 

Από το Ιούνιο του 2013 και μέχρι σήμερα, έργο της εκτίθεται στη  Saatchi Gallery , ενώ έχει πάρει μέρος σε εκθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην  Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ελλάδα, Ινδία, Λίβανο, Κίνα, Σερβία, Ουγγαρία, Λετονία και Βουλγαρία. Το έργο της χαρακτηρίζεται κυρίως από αφαιρετικές εικόνες, συμβολικές δομές και μη νατουραλιστικά στοιχεία που παρεμβαίνουν στην ανθρώπινη καθημερινότητα.

 

Ο χώρος τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» υποδέχεται περιοδικές εκθέσεις και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς στα  εικαστικά δρώμενα της χώρας, ενώ φιλοξενεί και στεγάζει το αρχείο νεοελληνικής τέχνης του Δημήτρη Παπαγεωργόπουλου.

Σχετικές ειδήσεις
Restless Speed, έκθεση της Μίνας Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart KΟΡΑΗ»
12.12.2016 14:33
H έκθεση “Restless Speed” της Μίνας Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη θα παρουσιαστεί από τις 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, στον πολυδιάστατο χώρο τέχνης “ΣΤΟart KΟΡΑΗ” της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Εσύ τι θα έπαιρνες μαζί σου; Ξεριζωμός | Borders: Έκθεση της Μαρίας Μπελιβάνη στον Τεχνοχώρο
07.06.2016 14:11
Μία πολύ διαφορετική εικαστική έκθεση, ζωγραφικής, γλυπτικής, εγκατάστασης και γραφής με τίτλο «Εσύ τι θα έπαιρνες μαζί σου; Ξεριζωμός | Borders» της Μαρίας Μπελιβάνη θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 στην Αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος.
Το αγαπημένο μου έργο: ομαδική έκθεση στο χώρο Τέχνης ΣΤΟart Κοραή
05.04.2016 15:52
Ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο λειτουργίας, ο Χώρος Τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ», φιλοξενεί μια διαφορετική ομαδική έκθεση με θέμα «Το αγαπημένο μου έργο».
Mare Monstrum: έκθεση της Μαρίας Γιαννακάκη στη γκαλερί Σκουφά
03.03.2016 16:27
Την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016, στις 19.30, εγκαινιάζεται στη γκαλερί Σκουφά η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Γιαννακάκη με τον τίτλο «Mare Monstrum», υπό την επιμέλεια της ιστορικού τέχνης Ελισάβετ Πλέσσα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016.
ΤΥΠΟ: έκθεση του Μανώλη Χάρου στο χώρο τέχνης ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ
29.02.2016 13:32
Η Εθνική Ασφαλιστική στα πλαίσια του 3ου Athens Print Festival, μας προσκαλεί στην ατομική έκθεση του Μανώλη Χάρου με τίτλο ΤΥΠΟ.