Ο Ορίζοντας Γεγονότων μας προσκαλεί στην έκθεση Αόρατα Νησιά, η οποία θα εγκανιαστεί το Σάββατο 2 Αυγούστου στις 20:30 στο εντευκτήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Εστίας Πύργου Καλλίστης.

Ποια είναι τα αόρατα νησιά; Οι αθέατες όψεις του πραγματικού, οι αθέατες όψεις των άλλων, των εαυτών μας, αλλά και οι αθέατες όψεις του χρόνου που άλλοτε σκεπάζει και άλλοτε αποκαλύπτει η πάχνη του. Ίσως το θέμα είναι  τελικά ο τρόπος με τον οποίο μας αποκαλύπτονται οι αθέατες όψεις, «ανάμεσα από τις γραμμές»…

Ένα εικαστικό οδοιπορικό 6 νησιών…

Μέχρι ο λόγος να γίνει τόπος…

Η έκθεση πρωτοπαρουσιάστηκε στην Art Athina το Μάη 2014, συνεχίστηκε στο χώρο του Ορίζοντα στον Κεραμεικό και κατόπιν άρχισε το ταξίδι της σε Τήνο, Νάξο με επόμενη στάση τον Πύργο Σαντορίνης.

Συνολικά συμμετέχουν οι:
Αλέξης Δάρας, Βαρβάρα Σπυρούλη, Βασίλης Σέγκος, Βασιλική Σοφρά, Γιάννης Μπέσκος, Δέσποινα Πανταζή, Ειρήνη Αντωνή, Ειρήνη Αρχοντάκη,α,, Ελένη Μπέκου, Ελένη Παπαϊωάννου, Ελένη Παβλιτσένκο, Ευγενία Καραμούζη, Ευστάθιος Γκεβρέκης, Ηλίας Τσακμάκης, Θεοδώρα Ασπρογενίδου, Ιωάννα Τασσοπούλου, Κατερίνα Ξαρχοπούλου, Κίμων Αξαόπουλος, Κορίνα Πρεβεδουράκη, Κωνσταντίνα Μπολιεράκη, Λίτσα Μουσούλη, Λυδια Μαργαρωνη, Μαρίλη Ζαρκάδα, Παύλος Χραμπάνης ,Ράνια Καραμούζη, Στέλλα Παπαθανασίου, Σωτήρης Παπανικολάου, Τζένη Καπερνάρου.

Η έκθεση εντάσσεται στο Έτος Πολιτισμού 2014.

Μέχρι την επόμενη στάση στο Storefront for Art & Architecture/ New York, στο πλαίσιο του project “Μικρογεωγραφίες” (19/9 έως 21/11).