Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

#Lovebeergr: Έκθεση φωτογραφίας, στο Bios

#Lovebeergr: Έκθεση φωτογραφίας, στο Bios

Στα πλαίσια των ενεργειών για τα 50 χρόνια της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και του προγράμματος Love Beer, πραγματοποιήθηκε αυτό το καλοκαίρι, ένας ξεχωριστός διαγωνισμός στο instagram με θέμα αγαπημένες στιγμές μπίρας, χρησιμοποιώντας το hashtag #lovebeergr.

 

Απαραίτητα στοιχεία, η δημιουργικότητα και η αγάπη για μπίρα. Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 1.150, αποδείχθηκε ότι οι συμμετοχές ήταν όλες αξιόλογες, γεγονός που δυσκόλεψε αρκετά την κριτική επιτροπή, η οποία βαθμολόγησε και επέλεξε τους 30 φιναλίστ.

 

Τα 30 έργα των φιναλίστ τυπώθηκαν και θα εκτεθούν στο BIOS. Η έκθεση φωτογραφίας θα διαρκέσει από τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει το αγαπημένο του έργο .

 

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού θα ανακοινωθούν στο πάρτι λήξης που θα γίνει τη τελευταία μέρα της έκθεσης, στις 10 Οκτωβρίου. Τότε θα αναδειχθούν και οι τρεις μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού οι οποίοι θα κερδίσουν: ο πρώτος ένα iphone5, ο δεύτερος μια φωτογραφική μηχανή Samsung και ο τρίτος ένα ψυγείο γεμάτο μπίρες από τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Σχετικές ειδήσεις
Drops of Breath: Έκθεση φωτογραφίας στην Πλάκα
05.08.2016 17:22
Η έκθεση φωτογραφίας Drops of Breath, της πρώτης υποβρύχιας παράστασης χορού παγκοσμίως, θα παραμείνει στο Yiasemi Café Bistrot έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2016.
Αθήνα. Η Πόλη μου: Έκθεση των σπουδαστών φωτογραφίας του ΑΚΤΟ
27.06.2016 13:06
Οι σπουδαστές Φωτογραφίας του ΑΚΤΟ παρουσιάζουν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, στον Πολυχώρο Palmier Bistro, την έκθεση “Αθήνα. Η Πόλη μου” την οποία επιμελήθηκε ο καθηγητής τους Γιάννης Γιαννακόπουλος.
Creative Photography: έκθεση φωτογραφίας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Ρομάντσο
06.06.2016 12:51
Για μια ακόμα χρονιά, οι νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες του τομέα Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αναμένεται να κερδίσουν τις εντυπώσεις  στην έκθεση φωτογραφίας, που διοργανώνεται προς τιμήν τους στο Πολιτιστικό Κέντρο ”Romantso”.
17 Νέοι Φωτογράφοι σε μία έκθεση φωτογραφίας στο Cinemarian
28.04.2016 13:00
Η Φωτογραφική Ομάδα Πορτοκαλί Κλείστρο παρουσιάζει στο Cinemarian 17 Νέους Φωτογράφους σε μία κοινή έκθεση φωτογραφίας.
Παιδί και Κόσμος: έκθεση φωτογραφίας στο Ρομάντσο
30.03.2016 10:10
H firefly, μια ομάδα δράσης που έχει ως στόχο την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, διοργανώνει την έκθεση φωτογραφίας «Παιδί και Κόσμος», στηρίζοντας έμπρακτα εκείνους που βρίσκονται δίπλα στους πρόσφυγες.