Το πιο απολαυστικό party χορού και γυμναστικής, το Zumbathon της αγάπης 2013, έρχεται στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ – ΟΑΚΑ

το Σάββατο 9 Μαρτίου, για έναν 3ωρο μαραθώνιο Zumba® fitness! Ο μαραθώνιος Zumba® fitness, το πρόγραμμα χορού και γυμναστικής που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο και φυσικά και την Ελλάδα, αποτελεί παράλληλα μία ευκαιρία κοινωνικής προσφοράς με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, καθώς όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στην «Εκδρομή της Αγάπης» για την πραγματοποίηση δωρεάν εκδρομών και προγραμμάτων βιωματικής μάθησης για παιδιά και νέους με κοινωνικές και οικονομικές δυσχέρειες.

Πάνω από 60 πιστοποιημένοι εκπαιδευτές Zumba® θα βρεθούν στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του ΟΑΚΑ για να συντονίσουν και να οδηγήσουν τους λάτρεις του χορού, κάθε ηλικίας, φύλου και ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης, σε ένα ξέφρενο 3ωρο πάρτι που θα αποτελέσει στήριγμα για παιδιά και νέους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Λίγα λόγια για την «Εκδρομή της Αγάπης»:
Η «Εκδρομή της Αγάπης» δημιουργήθηκε το 2010 από μία ομάδα νέων με σκοπό την ενίσχυση της πολύπλευρης ανάπτυξης παιδιών και νέων με κοινωνικές και οικονομικές δυσχέρειες μέσα από δωρεάν εκδροµές βιωµατικής µάθησης. Από τότε έως σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή πάνω από 40 εθελοντών –έμπειρων σε θέματα κοινωνικής ένταξης 8 εκδρομές σε διαφορετικούς προορισμούς για πάνω από 200 παιδιά, σε συνεργασία με το Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, το Ίδρυμα Χατζηκώνστα, το Κέντρο Φιλοξενίας Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο Κρήτης και το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα.

Περισσότερεςπληροφορίες:
http://www.zumbathontisagapis.gr
http://www.facebook.com/EkdromitisAgapis/info
http://el.wikipedia.org/wiki/Εκδροµή_της_Αγάπης
τηλ. 2130 428582

Τι είναι το Zumba®;
Το Zumba® Fitness είναι το μόνο πρόγραμμα χορού – γυμναστικής εμπνευσμένο από Latin χορούς το οποίο συνδυάζει δημοφιλή Διεθνή Μουσική από βραβευμένους με Grammy μουσικούς παραγωγούς και ευφάνταστα βήματα για να δημιουργηθεί ένα «πάρτι-γυμναστικής» το οποίο είναι σχεδόν εθιστικό! Από τη δημιουργία του το 2001, το πρόγραμμα ZUMBA® έχει αναπτυχθεί παγκοσμίως ως το μεγαλύτερο, πιο επιτυχημένο πρόγραμμα χορού-γυμναστικής, με πάνω από 12 εκατομμύρια συμμετέχοντες κάθε ηλικίας και σωματικής κατάστασης, σε πάνω από 110.000 σημεία και σε περισσότερες από 125 χώρες.